Media & Advertising

Serialul favorit al lui Barack Obama vine la Voyo!

Serialul favorit al lui Barack Obama vine la Voyo!
14.02.2014, 17:55 553

Sezonul 2 din House of Cards apare in Romania pe 20 februarie la mai putin de o saptamana dupa premiera americana, cu toate episoadele, pe Voyo.ro.

Castigatorul a doua premii Oscar, Kevin Spacey si castigatoarea Globului de Aur, Robin Wright, isi reiau rolurile de maestri manipulatori in urmatoarele 13 episoade ale serialului facut special pentru Internet.

Atat sezonul 1, cat si sezonul 2 pot fi vazute de abonatii Voyo.ro (3 euro+TVA/luna) atat pe www.voyo.ro, cat si prin aplicatiile Voyo.ro pentru iPad, iPhone, smartphone-uri si tablete Android si Smart TV (Samsung, LG, Panasonic).

House of Cards este o dramă politică americană care se bazează pe romanul cu acelaşi nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres care, după ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Claire Underwood, soţia lui Frank, conduce organizaţia non-profit "Apă curată" şi de multe ori se amestecă în jocurile politice pe care acesta le iniţiază.

Zoe Barnes, reporter la Washington Herald (mai târziu Slugline), disperată dupa subiecte incendiare, face o înţelegere cu Frank pentru a primi informaţii privilegiate.

De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reuşeşte să-şi facă o sumedenie de "prieteni", utilizând toate mijloacele, inclusiv şantajul, dar în aceeaşi măsură şi nenumăraţi duşmani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO