Media & Advertising

Românii au talent: Povestea celor două tinere "grăsuţe" care vor să ajungă Whitney Houston şi Mariah Carey de România

Autor: Diana Marcu

27.02.2011, 14:52 87

Bucureşteanca Alina (20 de ani) şi Cristina (22 de ani) dinTulcea au reuşit să vrăjească o sală întreagă când au cântat înduet. Nimeni nu ştia însă ce drame se ascund în spatele vocii lorincredibile, scrie Gândul.

Când Alina Dincă şi Cristina Bondoc au urcat vineri seară pescenă la "Românii au talent" nu credeau că o vor lăsa pe Andra fărăvoce. "Foarte frumos momentul", le-a spus jurata fetelor care i-auadus lacrimi în ochi.

"Sunteţi demne de finală", a continuat şi Andi Moisescu,felicitându-le pentru decizia de a face duet. Bucureşteanca Alina(20 de ani) şi Cristina (22 de ani) din Tulcea au reuşit săvrăjească o sală întreagă când au cântat în duet. Nimeni nu ştiaînsă ce drame se ascund în spatele vocii lor incredibile.

Un promo le-a schimbat viaţa şi un telefon le-a adus împreună pecele două studente care s-au înscris la preselecţii, la "Românii autalent". "Mama Alinei a venit cu ideea să cântăm în duet, deşi nefăcuserăm fişele de înscriere separat", povesteşte Cristina Bondoc."Am avut câteva ore la dispoziţie să pregătim momentul ce avea săne surprindă. Ridicasem o sală-n picioare şi auzisem strigându-se"bis". Atunci mi-am dat seama de reacţia publicului, că ne ovaţionala scenă deschisă, atunci am simţit că Dumnezeu a ţinut cu noi",spune Alina Dincă. Citiţi povestea celor două concurentede la Românii au talent pe www.gandul.info.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO