Media & Advertising

Primul spot TV in format HD facut de Alexandrion se difuzeaza la ProTV

17.02.2010, 16:06 90

Alexandrion Grup Romania, producatorul brandurilor de bauturialcoolice Alexandrion si Kreskova emite primul spot High Definitiondin Romania care din 12 februarie poate fi vizionat in format HD pepostul de televiziune ProTV.

"Alexandrion devine un simbol al prieteniei de lunga durata prinnoua sa campanie de brand al carei punct de pornire este spotul TV(difuzat si in varianta HD)", spune Gyuri Eperjessy, directorcomercial al Alexandrion Grup Romania.

Calitatea si claritatea imaginii spotului HD Alexandrion sunt deaproximativ patru ori mai mari decat standard.

"Ne bucuram ca partenerii nostri din advertising, chiar si intr-operioada de criza, raspund initiativei ProTV de a oferitelespectatorilor conditii de vizionare de o calitate superioara.ProTV si-a inceput emisia HD in urma cu peste 3 ani, difuzand omare parte dintre programe in acest format. Intre timp, amcontinuat investitiile in tehnologia de ultima generatie si pentruSport.ro", spune Zoe Vasilescu, sales director al grupului PRO TVSA.

Spotul HD "De la un prieten" este o coproductieromano-germano-slovena si a fost produs de agentia de publicitateGMP Advertising. Pregatirea spotului Alexandrion pentru emisie HD aimplicat un proces laborios de scanare a peliculei si tratareafiecarui cadru ca pe o fotografie de sine statatoare. Fiecare dincele 2500 de fotograme selectate a fost recolorata, apoifotogramele reasamblate si calibrate. Numai acest proces a durat 30de zile si a implicat sase Flame artist. Rezolutia mare oferita detehnologia High Definition inseamna o imagine mai clara si maiputin estompata. Imaginile in miscare sunt mai precise, iarculorile mai naturale. Sunetul surround este un alt avantaj pe careHD-ul il ofera.
Distributia catre televiziuni a primului spot HD produs in Romania,se va face

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO