Media & Advertising

Premii, campanii si website

14.03.2003, 00:00 7

@ Cercetatoarea Adriana Jalba se numara printre cele trei femei din Europa, care au castigat anul acesta bursa "For Women in Science," acordata de UNESCO si compania franceza din domeniul cosmeticelor L'Oreal. Prin intermediul bursei in valoare de 20.000 de dolari, tanara cercetatoare isi va putea continua studiile in domeniul cercetarii ecologice si de conservare a speciilor in Danemarca, la Institutul National de Cercetare a Mediului Inconjurator. Adriana Jalba este, in prezent, doctorand al Facultatii de Biologie a Universitatii Bucuresti si asistent de cercetare la Centrul de Taxonomie, Ecologie si Conservarea Naturii de la Institutul de Biologie al Academiei Romane. UNESCO si L'Oreal acorda, anual, 15 astfel de burse tinerelor femei de stiinta din intreaga lume cu cariere promitatoare.
@ Producatorul de bere Tuborg Romania a lansat saptamana aceasta o promotie cu premii de peste 13 miliarde de lei (360.000 de euro) pentru sustinerea marcii Skol. "Noua promotie Skol este dezvoltata sub conceptul campaniei de imagine recent lansate. Am conceput aceasta promotie astfel incat rata de catig sa fie foarte mare, ceea ce inseamna peste 110.000 de premii", a declarat Shachar Shaine, vicepresedintele de marketing si vanzari al Tuborg Romania. Premiile vor fi atat sub forma de bani, cat si de obiecte.
Tuborg Romania detine peste peste 6% din piata romaneasca a berii, pe care este prezenta cu marcile Tuborg, Skol si Carlsberg. Skol este pozitionata pe segmentul mediu al pietei.
@ INES Group si-a lansat noul website de prezentare a diviziei sale de advertising, inesadvertising.ro, proiect ce se inscrie in campania de imagine a iNES Advertising si este rezultatul colaborarii cu Green Pixel Interactive. "Locatia web are ca scop pozitionarea mai eficienta a companiei, prin prezentarea diversificata a departamentelor si a serviciilor acesteia. Site-ul urmareste evidentierea diviziei de publicitate din cadrul iNES Group, compania fiind bine cunoscuta pentru serviciile de provider de internet (ines.ro )" a spus Gabriel Negoescu - Media & Advertising Director la Ines Group. iNES Advertising a fost infiintata in anul 1995 si ofera servicii de media buying, media strategy, on-line advertising si BTL/PR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO