Media & Advertising

MediaPro Distribution prezinta Spargatorul de nuci 3D, din 3 decembrie pe marile ecrane

22.11.2010, 15:09 40

Regizorul Andrei Konchalovsky aduce pe marile ecrane lumeafantastica si personajele indragite ale uneia dintre cele maifrumoase povesti din toate timpurile: Spargatorul de nuci, pentruprima oara in 3D. Din 3 decembrie, Spargatorul de nuci 3D poate fivizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti siOradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si inreteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Baia Mare, Arad,Timisoara, Bacau, Cluj).

Filmul urmareste aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetita de 9ani a carei viata decurge plicticos in frumosul oras Viena. Inajunul sarbatorilor de iarna insa, lucrurile incep sa seinveseleasca odata cu sosirea unchiului sau iubit, Albert (NathanLane), care ii aduce un dar nepretuit: un spargator de nucifermecat.

In noaptea de Craciun, Spargatorul de nuci se trezeste la viatasi o poarta pe fetita in regatul lui magic, in care zanele,dulciurile si jucariile sunt insufletite. Dar feeria se destramarepede si Mary afla ca taramul fermecat este in pericol, fiindamenintat de legile tiranice impuse de Rege Soarecilor (JohnTurturro) si diabolica sa mama (Frances de la Tour). CandSpargatorul de nuci este rapit, Mary si noi sai aliati sunt nevoitisa afle cat mai repede secretul Regelui Soarecilor pentru a puteasalva imparatia magica si pe iubitul lor prieten.

Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski sa compunamuzica pentru baletul cu acelasi nume prinde viata pe marile ecranedin 3 decembrie, in Spargatorul de nuci 3D. Spargatorul de nuci 3Deste distribuit in Romania de MediaPro Distribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO