Media & Advertising

Mediafax ZOOM: Poftiţi la masă! Galerie FOTO

Acadele cu scorpioni, viermi şi greieri pot fi văzute în restaurantul Hotlix din Pismo Beach, California, sâmbătă, 16 ianuarie 2010. În meniul restaurantului se găsesc diverse dulciuri pe bază de insecte, de la acadele cu viermi, la scorpioni în ciocolată. (  Barry Bland / Barcroft Media / Getty Images / Guliver  )

Acadele cu scorpioni, viermi şi greieri pot fi văzute în restaurantul Hotlix din Pismo Beach, California, sâmbătă, 16 ianuarie 2010. În meniul restaurantului se găsesc diverse dulciuri pe bază de insecte, de la acadele cu viermi, la scorpioni în ciocolată. ( Barry Bland / Barcroft Media / Getty Images / Guliver )

Autor: Marius Smădu, Gabriel Costinel Panţiru

06.08.2013, 13:08 148

Bucătăria internaţională, în special cea asiatică debordează de imaginaţie în ceea ce priveşte ingredientele folosite pentru prepararea hranei. Astfel, pe lângă preparatele clasice ce conţin carne de pasăre, porc, vită sau oaie, bucătăria zonei la care facem referire foloseşte din abundenţă insecte dintre cele mai felurite, şerpi sau reptile. Scorpioni înşiraţi pe frigărui, larve de insecte rumenite, supe de şarpe sau tarantule crocante îmbie trecătorii de pe tarabele stradale. Şi, după cum bine ştiţi, nici câinii sau pisicile nu sunt considerate mâncăruri mai puţin delicioase

Pentru mai multe imagini accesaţi galeria Mediafax FOTO 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO