Media & Advertising

Cum arată cel mai mare cinema multiplex din afara Bucureştiului. Galerie FOTO

 Cum arată cel mai mare cinema multiplex din afara Bucureştiuli. Galerie FOTO

Cinema City Ploieşti

05.12.2012, 16:07 4916

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est, a inaugurat la Ploieşti cel mai mare mare multiplex din afara Bucureştiului, Cinema City Ploieşti, în centrul comercial Ploieşti Shopping City.

Cu o capacitate totală de 2087 de locuri în cele 12 săli digitale, dintre care 7 săli capabile de proiecţii 3D, multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround.

Spectatorii beneficiază şi de barul din cinematograf de unde se pot cumpăra gustări, diferite meniuri de popcorn, nachos, dulciuri şi băuturi răcoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii se pot delecta cu îngheţată, sucuri naturale, sandwich-uri şi produse din cafea chiar în cafeneaua dezvoltată de Cinema City în parteneriat cu Strauss România.

"La aniversarea de 5 ani a Cinema City în România, sărbatorim împreună deschiderea celui mai mare multiplex din afara Bucureştiului. Începând de vineri, ploieştenii vor avea ocazia să se bucure de o excelentă experienţă cinematografică la standarde internaţionale de confort şi calitate la ei acasă", a declarat Mooky Greidinger, CEO Cinema City International.

Odată cu deschiderea Cinema City Ploieşti, compania îşi extinde numărul de săli operate în România la 134, care însumează peste 24.000 de locuri, consolidându-şi poziţia de lider al pieţei.


La nivel naţional, Cinema City operează multiplexuri în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Arad, Cluj, Târgu Mureş, Bacău, Baia Mare, Brăila şi Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO