Media & Advertising

Corporatişti la cratiţă, duminică, la "România, te iubesc!"

Autor: Pro TV

23.04.2011, 10:24 82

Duminică, de Paşte, la "România, te iubesc!", intrăm în bucătăriile tinerilorcare s-au săturat de fast food şi şi-au descoperit talentulnebănuit la tigaie.

Corporatişti cu gulere albe, care învârt la serviciu sume cumulte zerouri, îşi dezvăluie acasă adevărata faţă: de bucătari.Pasionaţi de gadgeturi gastronomice de ultimul răcnet, de gusturiexotice sau pur şi simplu animaţi de dorul de mamă şi bunică,tinerii generaţiei fast food se întorc la cratiţă. Şi pun suflet înbucătărie.

Cum e cozonacul cu 150 de ouă, după o reţetă veche de acum 100de ani, sau dimpotrivă, cât de fezabile sunt experimentele culinarebizare: gătitul sub vid, piureul de mazăre cu mentă sau visul de agăti pasăre în piele de somon şi oaie cu şorici, vedeţi duminică,de la ora 18:00, la "România, te iubesc!".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO