Media & Advertising

Cel mai vizionat film românesc, Naşa, va fi difuzat pe 2 ianuarie, la Pro TV

Cel mai vizionat film românesc, Naşa, va fi difuzat pe 2 ianuarie, la Pro TV

Cel mai vizionat film românesc, Naşa, va fi difuzat pe 2 ianuarie, la Pro TV

Autor: Ana Obretin

28.12.2011, 13:29 451

Lungmetrajul "Naşa", o producţie MediaPro Pictures, cel mai vizionat film românesc în 2011, va fi difuzat pe Pro TV pe 2 ianuarie, de la ora 20.30, informează televiziunea.

O comedie de familie, o poveste clasică cu buni şi răi, un tablou cu personaje puternice - acestea sunt premisele filmului "Naşa".

Anul acesta, "Naşa" a fost cel mai popular film românesc, cu 26.765 de spectatori şi încasări de 435.691 de lei în cinematografe, potrivit informaţiilor Asociaţiei Film România.

Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară americană de literatură stabilită în Bucureşti, pune bazele unui aşa-zis clan mafiot pentru a-i ţine piept lui Spânu - The Madfather (Alex Velea) şi pentru a-şi salva soţul, afaceristul Radu Prodan (Dragoş Bucur), din închisoare. Frumoasa femeie descoperă că este capabilă de lucruri uimitoare, ea devenind un adevărat lider, puternic şi fermecător în acelaşi timp, al unui grup de bărbaţi care o sprijină pe toate fronturile.

De partea cealaltă a baricadei, însă, şi Spânu are o prezenţă feminină pe care se poate baza mai mult decât pe oricare dintre locotenenţii săi, pe Katia. Împreună cu Manase, ea formează trupa de încredere a interlopului şi îi rezolvă cele mai dificile cazuri, cei doi fiind chemaţi numai când toţi ceilalţi au eşuat. Katia este o altfel de femeie puternică - rece şi dură, fără scrupule. Katia este interpretată de Cătălina Grama (Jojo), îndrăgita actriţă din emisiunea "Serviciul Român de Comedie" de la Pro TV, care aduce personajului său din "Naşa" un aer foarte sexy. Garderoba de care beneficiază fata rea este cu multe lanţuri şi fermoare, iar Cătălina chiar a plusat, sugerând să aibă tatuaje.

"A fost ideea mea să fiu tatuată în film, am zis că îmi adaugă duritate. Nu ştiu dacă a fost o idee bună, pentru că trebuie să stau mult mai mult la machiaj în fiecare zi! Mai ales desenul de pe spate, acela a durat jumătate de zi până să fie gata. A ieşit absolut superb, dar a fost greu de filmat cu el; pentru că afară erau 40 de grade, culorile se topeau şi curgeau, aşadar a trebuit să fie retuşat aproape la fiecare repetiţie", a spus Jojo.

Aşadar "Naşa" devine o confruntare a femeilor senzaţionale. Telespectatorii vor afla luni, 2 ianuarie, cine va ieşi învingătoare - profesoara elegantă sau mercenara sexy -, la Pro TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO