Info

Ziua Porţilor Deschise la PromoTop

Advertorial

Ziua Porţilor Deschise la PromoTop

Autor: Publicitate

21.09.2023, 10:28 9673

PromoTop, agenţia de publicitate care excelează în domeniul personalizării materialelor promoţionale, doreşte să îşi exprime sincerele mulţumiri tuturor celor care au participat la ziua porţilor deschise.

Prezenţa şi entuziasmul participanţilor au contribuit semnificativ la succesul evenimentului, care a avut ca scop prezentarea ultimelor tehnologii şi servicii din domeniul personalizării materialelor.

În cadrul demonstraţiilor live, participanţii au avut ocazia să descopere activităţile de bază ale PromoTop, incluzând importul de materiale promoţionale şi personalizări prin diverse procedee: gravura, broderie, print UV, rasina epoxidica, timbru sec, folio, termotransfer şi multe altele.

Un moment deosebit a fost prezentarea tehnologiei de print DTF - o inovaţie în lumea textilelor. Acest tip de print, cunoscut pentru detaliile sale fine şi eleganţă, promite să redefinească standardul în industrie.

Pe lângă serviciile de print digital, PromoTop a evidenţiat şi producţia sa de signalistică, oferind o gamă variată de produse, de la steaguri şi afişe la colantări auto şi casete luminoase.

Dar PromoTop nu se opreşte aici. Compania se mândreşte cu o echipă de specialişti în servicii de grafică şi web, precum şi cu servicii de promovare a produselor sau evenimentelor prin promoteri şi hosting.

"Fie că este vorba despre un proiect recurent sau despre unul mai complex, noi îl tratăm cu aceeaşi responsabilitate," a declarat Carmen Serghiuta, Manager General, subliniind angajamentul companiei faţă de excelenţă şi inovaţie.

PromoTop invită toţi partenerii, clienţii şi cei interesaţi să descopere mai multe despre serviciile sale inovatoare şi să devină parte a revoluţiei în domeniul publicităţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO