Info

STOICA & Asociaţii are o nouă structură executivă

Comunicat de presă

STOICA & Asociaţii are o nouă structură executivă

Autor: Publicitate

02.10.2023, 09:00 3340

Dezvoltarea constantă a practicii din zona avocaturii de afaceri, diversificarea portofoliului de clienţi precum şi creşterea echipei de avocaţi au determinat flexibilizarea conducerii executive a societăţii de avocaţi STOICA & Asociaţii. Pentru menţinerea aceleiaşi eficienţe cu care clienţii sunt obişnuiţi, a fost înfiinţat Consiliul executiv al Adunării partenerilor, format din cei doi parteneri fondatori – Valeriu Stoica şi Cristiana I. Stoica - doi parteneri consilieri – Cătălina Dicu şi Dan Rareş Răducanu –  şi doi parteneri manageri – Andreea Stoica şi Dragoş Bogdan.

Începând de astăzi, 2 octombrie 2023, Consiliul va asigura conducerea executivă a STOICA & Asociaţii. Noua structură va permite îmbinarea energiei şi dedicării profesionale a partenerilor fondatori cu experienţa juridică şi organizaţională a partenerilor consilieri, căreia i se adaugă dinamismul pragmatic al partenerilor manageri.

Valeriu şi Cristiana I. Stoica: ”STOICA & Asociaţii este o organizaţie profesională foarte puternică. Suntem încrezători că structura executivă creată va face faţă oricăror provocări legate de activitatea, operaţiunile şi investiţiile clienţilor noştri, pe care piaţa ni le va pune în faţă. Vom oferi în continuare servicii avocaţiale la aceleaşi standarde internaţionale de calitate pentru care suntem renumiţi.”

Catălina Dicu este un foarte experimentat avocat pledant, care a acordat asistenţă juridică şi a reprezentat clienţi români şi străini, inclusiv instituţii bancare şi de credit, în litigii complexe de real estate, litigii privind proprietatea publică, precum şi în cauze de dreptul familiei, inclusiv cu elemente de extraneitate, la instanţele de drept comun sau la cele de arbitraj intern şi internaţional. 

Dan Rareş Răducanu – de peste 25 de ani, reprezintă clienţi români şi străini în litigii de drept administrativ, fiscal, contravenţional, achiziţii publice, urbanism şi de dreptul concurenţei, dar şi în cauze arbitrale interne, în acţiuni privind răspunderea contractuală, regimul proprietăţii publice, în contestaţii şi în acţiuni judiciare în domeniul telecomunicaţiilor şi în conflicte de drept societar.  

Partenerii manageri, Andreea Stoica şi Dragoş Bogdan, combină experienţa profesională de avocaţi pledanţi cu cea de business şi de autori de cărţi, cărora li se adaugă viziunea lui Dragoş de fost judecător şi de formator la INM şi INPPA. Cei doi coordonează cauze complexe din sfera arbitrajului naţional şi internaţional, precum şi litigii civile, de proprietate intelectuală, comerciale, administrative, de concurenţă ori de achiziţii publice în industrii dificile, precum telecom, banking, farma şi energie.

De-a lungul celor aproape trei decenii de existenţă, prin vâltori şi prin ape liniştite, STOICA & Asociaţii a făcut dovada că este o echipă unită, puternică, a cărei activitate profesională în serviciul clienţilor se întemeiază pe respectarea principiilor sale fondatoare: Fidelitas, Integritas, Fortitudo.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO