Info

Smartphone-ul HONOR 90: echilibru între performanţă şi sănătate

ADVERTORIAL

Smartphone-ul HONOR 90: echilibru între performanţă...

Autor: Publicitate

13.10.2023, 09:00 2420

Pe măsură ce zilele devin mai scurte odată cu venirea toamnei, petrecem din ce în ce mai multe ore pe smartphone-urile noastre pe timp de noapte. Pentru business şi comunicare, până la relaxare şi lectură, dispozitivele noastre devin extensii esenţiale ale vieţilor noastre. Cu toate acestea, timpul îndelungat petrecut pe ecranele smartphone-urilor produce oboseală oculară, disconfort şi poate afecta calitatea somnului. Conştieneţi de această realitate, HONOR, furnizor global de dispositive inteligente, a dezvoltat soluţii care să protejeze sănătatea ochilor, iar dovada acestui angajament este smartphone-ul HONOR 90. Acest dispozitiv este dezvoltat nu doar din perspectiva performanţei sau a esteticii, dar se concentrează şi pe confortul utilizatorului, în special pe confortul vizual.

În cazul majorităţii display-urilor, reducerea luminozităţii ecranului duce adesea la un efect de flicker, chiar dacă în mod obişnuit este prea subtil pentru a fi observat cu ochiul liber. Cu toate acestea, ochii noştri pot totuşi să simtă această schimbare rapidă a nivelului de luminozitate, ceea ce duce la o oboseala ochilor în timp. Aici intervine tehnologia PWM Dimming. PWM este o tehnică ce reglează luminozitatea unui LED în funcţie de intervalul în care acesta este activ. Această tehnologie reprezintă baza strategiei HONOR 90 în ceea ce priveşte confortul ochilor.

În loc să reglaţi în mod constant ecranul pentru a obţine nivelul de luminozitate dorit, tehnologia PWM Dimming ajustează durata în care display-ul este activ. Rezultatul? O luminozitate mai plăcută şi uniformă, stabilă pentru ochiul uman. Prin implementarea tehnologiei PWM Dimming de 3800 Hz, HONOR 90 asigură că aceste cicluri se produc atât de rapid, încât sunt imperceptibile chiar şi atunci când dispozitivul este folosit la niveluri reduse de luminozitate.

HONOR 90 ridică ştacheta şi mai sus prin integrarea tehnologiei HONOR Circadian Night Display. Această tehnologie reduce cantitatea de lumină albastră emisă de ecran, promovând secreţia de melatonină, un hormon ce favorizează apariţia somnului. Reducerea luminii albastre cu aproape 40% în orele târzii nu numai că ajută la obţinerea unui somn mai bun, ci contribuie şi la reducerea oboselii oculare. Conform propriilor teste de laborator, această funcţie poate stimula secreţia de melatonină cu până la 20% în decurs de trei ore, contribuind la îmbunătăţirea calităţii somnului utilizatorilor.

Această fuziune a tehnologiei de vârf cu o strategie centrată pe nevoile utilizatorilor este ceea ce diferenţiază HONOR 90, asigurând o experienţă vizuală nu doar vibrantă şi fluidă, dar şi confortabilă şi sănătoasă, indiferent dacă lucraţi de pe el, navigaţi pe reţelele de socializare sau vizionaţi un film.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO