Info

Sheraton Bucharest Hotel propune un concept de Revelion inedit: Glamour, Glitz & grandeur

Advertorial

Sheraton Bucharest Hotel propune un concept de Revelion...

Autor: Publicitate

24.11.2023, 15:22 806

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale finalului de an este cu siguranţă Revelionul, un simbol  pentru un nou început. Şi cum ultima petrecere a anului trebuie să fie memorabilă, hotelul Sheraton Bucharest a pregătit o experienţă cu toate elementele esenţiale pentru o noapte de neuitat: Live Show Performance cu trupa Heavy Rotation, muzică de party asigurată de DJ Nagro, un meniu excelent gătit de Chef Ashlie Dias şi echipa sa, open bar gata să acopere toate preferinţele şi, desigur, o zonă dedicată şi pentru cei mici, astfel încât toată lumea să se bucure de moment.

Petrecerea de Revelion este organizată în 2 spaţii ale hotelului, restaurantul Avalon şi sala de evenimente Platinum. Marele avantaj pentru cei dornici să petreacă până în zori este că oferta include şi opţiunea de cazare pentru noaptea dintre ani, cu un mic-dejun savuros şi acces la zona de SPA şi sală.

Meniul extravagant, creat de Chef Ashlie Dias, este o călătorie gastronomică în spaţiu şi timp, ce include un bufet sofisticat. De la platouri de sushi, stridii, bar de salate gourmet, staţie de carving, lobster sau raţă şi până la deserturile excelente Centro Cakes, experienţa culinară va fi unică şi va bucura toate gusturile.

Preţul pentru o persoană este de 1150 Lei, iar pentru grupuri de minimum 15 persoane se ofera un discount de 10%. Mai multe detalii despre ofertă şi meniu puteţi găsi aici.

Brunch Deluxe la Sheraton Bucharest Hotel – pentru duminici savuroase în familie

Şi pentru că urmează o lună în care avem mai mult timp pentru întâlnirile cu cei dragi, Sheraton Bucharest Hotel propune si câteva ediţii ale bine cunoscutului concept de brunch – Sheraton Brunch Deluxe.

Următoarele ediţii de brunch sunt planificate pentru cele mai aşteptate sărbători din an, de Ziua Naţională, pe 26 noiembrie, ediţia Brunch Deluxe, pe 10.12 şi, desigur, ediţia de Crăciun, pe 25 decembrie.

Sheraton Bucharest Hotel a pregătit, de asemenea, şi o ofertă specială pentru petrecerile corporate de Crăciun, sub conceptul This Christmas Shine like Never Before.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO