Info

Secţia de Oftalmologie a Spitalului de Pediatrie Bega a primit aparatură de ultimă generaţie

Advertorial

Autor: Publicitate

25.01.2024, 11:16 616

 The Access Group, una dintre cele mai importante companii din domeniul software din Regatul Unit, prezentă în România din 2018, cu o puternică cultură a filantropiei şi voluntariatului, continuă să sprijine comunitatea timişoreană prin colaborarea cu Asociaţia Şcoala Mamei Junior, dar şi prin donarea a 25.000£ către Spitalului de Pediatrie Bega, respectiv către secţia de Oftalmologie Pediatrică. Donaţia face parte dintr-o campanie amplă derulată de companie, începând de anul trecut, cu scopul de a susţine efortul echipelor medicale, şi a constat în achiziţia de echipamente pentru secţia de Oftalmologie. Printre aparatele donate spitalului din Timişoara se numără un Autokeratorefractometru Potec cu ecran LCD touch pentru măsurarea automată a dioptriilor, un set complet oftalmoscop Omega cu reostat, un Biomicroscop cu 2 măriri, un tonometru pentru măsurarea tensiunii intraoculare, un proiector de teste automat cu ajustarea focalizării, o lentilă VOLK pentru examinarea retinei, dar şi două echipamente pentru Secţia de Pneumologie Pediatrică şi Gastroenterologie. Valoarea totală a echipamentelor este de peste 45000£.

''Suntem foarte mândri să putem sprijini Spitalul de Pediatrie Bega, iar acest proiect este deosebit de important pentru noi şi întăreşte, în acelaşi timp,  parteneriatul solid pe care l-am construit cu comunitatea locală. Angajaţii noştri au ajutat Asociaţia Şcoala Mamei Junior, începând cu anul 2022, şi sunt foarte implicaţi în proiectele noastre, susţinându-le cu donaţii, dar şi cu acţiuni de voluntariat şi promovare. În paralel cu investiţiile pe care le realizăm, suntem implicaţi în numeroase proiecte dezvoltate în beneficiul angajaţilor noştri şi al tuturor timişorenilor. Avem parteneriate solide pentru sustinerea sistemului medical si totodata pentru sustinerea educatiei si dezvoltarea viitoarei generaţii de profesionişti impreuna cu Universitatea Politehnica Timisoara'' a declarat Radu Giju, Managing Director The Access Group România.

Radu Giju - Managing Director The Access Group România

Secţia de Oftalmologie Pediatrică a fost o prioritate întrucât necesita dotarea cu echipamente noi pentru consultul oftalmologic complet al copiilor mici, folosind aparate specifice de măsurat şi examinat.


''Ne menţinem angajamentul de a sprijini cu tot ceea ce este posibil serviciile de sănătate şi personalul medical din Timişoara, oraş în care Access Group a crescut accelerat, ajungând de la 200 de colegi, în 2022, la peste 800 în prezent. Împreună putem face lucrurile să se mişte în direcţia bună, iar acţiunile de responsabilitate socială sunt extrem de importante pentru noi. Credem cu tărie că trebuie să dăm înapoi comunităţii din care facem parte, să ne implicăm activ în viitorul copiilor noştri şi este normal să ne îngrijim ca ei să beneficieze de cele mai bune condiţii. Împreună cu întreaga echipă ne-am angajat să sprijinim Asociaţia Şcoala Mamei Junior şi Spitalul de Pediatrie Bega, dar nu ne vom opri aici’’, susţine Alina Gheaţă, Ambasador al Access Group Foundation şi Head of Digital Sales Global Operation Centre RO.

Predarea echipamentului destinat Secţiei de Oftalmologie pediatrică a avut loc în prezenţa managerului Spitalului Judeţean Timişoara, dr. Dorel Săndesc, a  dr. Liviu Pop - medic şef secţie Pediatrie II Bega, Ioana Vârtosu - Asociaţia Şcoala Mamei Junior şi a echipei The Access Group România, Radu Giju - Managing Director şi Alina Gheaţă - Ambasador al Access Group Foundation şi Head of Digital Sales Global Operation Centre RO.

Grupul Access şi- a început activitatea în România în 2018, când s-a unit cu Intelligent Software Systems (ISS), având puţin peste 100 de angajaţi la acea vreme. De atunci, compania a continuat să crească, dezvoltând soluţii inovatoare precum Access EarlyPay şi Access Workplace in birourile sale din Timişoara şi Arad.

Access Group este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software pentru companii mici şi mijlocii în Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda, Statele Unite ale Americii şi zona Asia Pacific. Compania ajută peste 100.000 de clienţi din sectoare comerciale şi non-profit să devină mai productivi şi eficienţi. Soluţiile cloud inovative transformă radical modul în care business software-ul este utilizat, oferind fiecărui client libertatea să facă mai multe lucruri importante pentru ei.

Fondat în 1991, Access Group are aproximativ 6800 de angajaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO