Info

S-a înscris la cursuri de EMBA pentru a avansa la job, dar a ajuns să îşi înfiinţeze propria companie

S-a înscris la cursuri de EMBA pentru a avansa la job,...
17.03.2020, 16:39 1279

Din ce în ce mai mulţi manageri aleg să urmeze un program de Executive MBA ca modalitate de a progresa în carieră, fie ca este vorba de ocuparea unei poziţii de top management într-o multinaţională sau de antreprenoriat. La cursuri aceştia îşi actualizează cunoştinţele de business, învaţă să îşi dezvolte abilităţile de lider, să aibă o gândire critică şi să genereze soluţii inovatoare, pentru a rezolva situaţii complexe. Rezultatul este dobândirea unei perspective complexe asupra lumii globale de business şi capacitatea de a identifica noi oportunităţi de afaceri.   

La momentul la care a început cursurile de Executive MBA susţinute de WU Executive Academy, Georgiana Iancu (managing director InkingBrands) lucra într-o corporaţie şi avea ca obiectiv să devină membru al echipei executive. Însă experienţa dobandită pe parcursul modulelor a ajutat-o să îşi descopere o nouă vocaţie - cea de antreprenor. În luna mai a acestui an va termina cursurile ca manager al propriei companii, pe care a fondat-o în timpul programului. Cum a ajutat-o EMBA-ul să facă tranziţia de la angajat la antreprenor, a împărtăşit în rândurile următoare:

„Un program de Executive MBA este o experienţă intensă de învăţare, atât pentru directori de afaceri, cât şi pentru antreprenori. Programul este creat astfel încât să îţi furnizeze acele cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru a avea succes în mediul de business global, dinamic. Profesorii noştri au o experienţă excelentă în lumea afacerilor şi au reuşit să aducă tehnici de învăţare diferite, precum teme individuale, lucrul în echipă, prezentări, competiţii live şi evaluări practice, astfel încât toată lumea să poată obţină maximum de beneficii de pe urma programului, indiferent de backgroundul profesional. Per ansamblu, văd acest program ca o investiţie inteligentă pentru orice lider care îşi doreşte să crească profesional şi să treacă la următorul nivel în carieră”, spune Georgiana Iancu, managing director al companiei de consultanţă şi marketing InkingBrands, studentă în cadrul WU Executive MBA Bucharest.  

Managerii şi antreprenorii români care doresc să îşi accelereze avansarea în carieră pot beneficia de burse în valoare de peste 100.000 EUR oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, în parteneriat cu Ziarul Financiar, pentru programul pe care universitatea austriacă îl organizează anual în Bucureşti.

Prezent pe piaţa românească din 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România şi se situează constant în topurile celor mai bune programe de Executive MBA din ţară.

Programul va începe pe data de 11 noiembrie 2020, acesta desfăşurându-se pe parcursul a 16 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. Studenţii vor beneficia de trei module internaţionale, în Austria şi SUA, dar şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IE - Spania, Frankfurt School of Finance - Germania şi Carlson School of Management – USA.

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 2 martie – 3 mai şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Mai multe informaţii despre înscriere puteţi găsi pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO