Info

Romanian Software (colorful.hr) anunţă cele mai mici preţuri din an pentru soluţiile digitale şi oferă cadou servicii de consultanţă legislativă în HR

Advertorial

Romanian Software (colorful.hr) anunţă cele mai mici...

Autor: Publicitate

14.11.2023, 11:00 191

Bucureşti, noiembrie 2023 - Romanian Software, lider al pieţei de software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunţă începerea campaniei de Black Friday pe 10 noiembrie cu reduceri de 50% pentru cel mai popular pachet de soluţii digitale de HR şi nu numai.

50% dintre specialiştii HR consideră că nu au încredere în capacitatea lor de a ţine pasul cu modificările legislative în continuă schimbare. În contextul în care primele 10 luni ale anului 2023 au adus un număr de 78 de ordonanţe, schimbări şi noutăţi, dificultatea de a rămâne în conformitate cu legislaţia creşte. Pe parcursul anului, Romanian Software a susţinut constant eforturile specialiştilor HR de a ţine pasul cu schimbările prin webinarii dedicate tuturor modificărilor legislative care au avut un impact în zona de salarizare şi administrare de personal. De asemenea, nevoia de digitalizare a proceselor esenţiale de resurse umane a crescut, iar pachetul HR Start colorful.hr a devenit cea mai populară opţiune a companiilor, din dorinţa de a-şi asigura proceduri conforme cu legislaţia în vigoare, dar şi procese eficiente.

„Conform unui studiu pe care echipa colorful.hr l-a efectuat toamna aceasta, cea mai mare provocare a managerilor HR este găsirea şi recrutarea talentelor cu abilităţile necesare organizaţiei. Problema este că liderii din resurse umane nu-şi pot îndrepta atenţia înspre provocările lor reale din cauza piedicilor birocratice şi legislative. De Black Friday, am ales să facem digitalizarea mai accesibilă, dar şi să eliminăm provocarea legislativă. Pachetul HR START este în prezent cea mai populară opţiune pentru clienţii noştri noi întrucât conţine soluţii digitale esenţiale de HR care să-ţi permită să scalezi la nivel de business prin eficientizarea proceselor de bază cum ar fi salarizarea sau administrarea de personal. Adiţional, pentru a elimina povara legislativă, oferim cadou două luni de Abonament Legislativ care include şi ore de consultanţă cu specialiştii noştri în fiscalitate şi dreptul muncii, dar şi invitaţii la Maratonul de Legislaţie în HR, un eveniment anual care a strâns peste 190 de specialişti HR la ediţia trecută.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr, valabilă până pe 30 noiembrie, cuprinde pachetul soluţii digitale de HR alături de servicii legislative:

 

  • Pachetul HR START pentru clienţii noi:  4 soluţii de HR esenţiale cu 50% reducere la implementare, economiseşti 2500€ - HR START include soluţiile digitale pentru administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajaţi. Vezi oferta aici.
  • Abonament Alerte Legislative timp de două luni cadou, valoare 600€ - Notificări interpretate prin email ale noutăţilor legislative în 48 de ore de la publicarea acestora în Monitorul Oficial +3 ore de consultanţă legislativă pe lună în domeniul resurselor umane şi al salarizarii. Vezi oferta.
  • 2 invitaţii la Maratonul de Legislaţie în HR în valoare de 400€ pentru ediţia 29 ianuarie - 2 februarie 2024 -  Eveniment timp de o săptămână dedicat tuturor modificărilor legislative cu impact în zona de salarizare şi administrare de personal în care se dezbat toate schimbările majore din 2023, se oferă cele mai bune practici de implementare ale modificărilor legislative şi se analizează ce se va întâmpla din 2024. Află mai multe.

De Black Friday, poţi economisi 3500€ digitalizându-ţi procesele de HR, în timp ce te asiguri că rămâi în conformitate cu legislaţia în 2023.

Companiilor care nu caută digitalizarea în HR pe final de an, colorful.hr le oferă soluţii de externalizare la cel mai avantajos preţ prin campania Outsource more, pay less. Pentru contractarea de servicii de externalizare a proceselor de HR (administrare de personal şi salarizare), clienţii noi primesc două luni contractuale gratuite. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta ţine cont de nevoile de digitalizare ale departamentelor de HR, susţinând, în acelaşi timp, şi conformitatea legislativă. Soluţiile digitale din pachetul HR START oferă businessurilor claritatea, eficienţa şi conformitatea legală atât de necesare în această perioadă. Suportul legislativ sub formă de abonament cu ore de consultanţă şi participarea la Maratonul de Legislaţie sunt esenţiale pentru a susţine companiile pe parcursul anului viitor, când intră în vigoare o mulţime de modificări fiscale şi numai. 75.4% dintre specialiştii HR se confruntă cu deficitul de talente din piaţa muncii, dar atenţia lor nu se va putea îndrepta înspre această provocare decât prin îmbunătăţirea modului în care fac lucrurile să se întâmple: organizat, automatizat şi cu o atenţie sporită asupra legislaţiei.

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inovează procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanţa, dar şi obiectivele de creştere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competenţelor, spaţiul personal al angajatului, comunicarea internă, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicaţie mobilă. Complementar, se oferă servicii de externalizare a salarizării şi administrării de personal, recrutare şi leasing de personal, consultanţă legislativă în dreptul muncii şi asistenţă fiscală.

 

***

Pentru întrebări şi informaţii de presă, vă rugăm contactaţi:

Iulia Badana

Marketing Manager

E/ iulia.badana@romaniansoftware.ro

T/ 0731 692 346

W/ colorful.hr

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO