Info

Pan-European Executive MBA în Bucureşti: Un MBA de clasă mondială cu diplomă dublă de la Universitatea York, UK şi Universitatea Strasbourg, Franţa

ARTICOL CU CONŢINUT PUBLICITAR

Pan-European Executive MBA în Bucureşti: Un MBA de...

Autor: Publicitate

13.09.2023, 17:17 309

Educaţie executivă de clasă mondială predată exclusiv de profesori şi experţi în business internaţionali, două diplome de la două universităţi europene de prestigiu, trei călătorii de studiu, oportunităţi unice de networking, o certificare suplimentară în management şi leadership de la CMI (Chartered Management Institute, UK), o experienţă educaţională cu adevărat internaţională, mod flexibil de livrare (un weekend pe lună faţă în faţă sau online), acreditat de către instituţii internaţionale, specializare în 6 domenii diferite de management, livrat în 8 ţări, acestea sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici ale programului Pan-European Executive MBA oferit în Bucureşti de CITY College, University of York Europe Campus.

 

Două diplome de la două universităţi europene de top

De mai bine de 30 de ani, CITY College a oferit cu mare succes în Europa de Sud-Est şi de Est programul Executive MBA cu diploma de la Universitatea Sheffield , unul dintre cele mai apreciate şi căutate programe de MBA din regiune. Programul Executive MBA de clasă mondială a evoluat şi a avansat la un program unic cu diplomă dublă, Pan-European Executive MBA, oferit de CITY College, University of York Europe Campus şi Facultatea de Economie şi Management a Universităţii  Strasbourg, Franţa.  Absolvenţii primesc două diplome, una de la Universitatea York, UK (parte a Grupului Russel, primele 23 cele mai bune universităţi din Marea Britanie) şi una de la prestigioasa Universitate Strasbourg, Franţa (18 premii Nobel).

Alina Toader – Country Manager CITY College

 

Pan-European Executive MBA este un program cu adevărat internaţional, cu oportunităţi de networking nepreţuite, un program inovator conceput pentru managerii de astăzi şi profesioniştii din domeniul afacerilor care au nevoie să-şi îmbunătăţească abilităţile şi cunoştinţele pentru dezvoltarea lor profesională şi personală. Oferit în prezent în 8 ţări diferite, inclusiv Bucureşti (România), programul MBA se remarcă mai ales prin urmatoarele caracteristici :   

 
  1. Trei călătorii de studiu extrem de atractive în York (Marea Britanie), Strasbourg (Franţa), Salonic (Grecia). În plus faţă de diploma dublă (cele 2 diplome de la  două universităţi europene de elită), care reprezintă unul dintre beneficiile cheie ale programului, MBA-ul mai iese în evidenţă şi prin faptul că oferă studenţilor săi o experienţă cu adevărat internaţională. Cele trei călătorii de studiu  în York (Marea Britanie), Strasbourg (Franţa) şi Salonic (Grecia), incluse în program, sporesc caracterul internaţional autentic al programului prin faptul ca participanţii la MBA din toate ţările (peste 20 de naţionalităţi) participă la cursuri comune, împărtăşesc cele mai bune practici şi se bucură de oportunităţi de networking nepreţuite.
 
  1. Mod de livrare faţă în faţă sau online (un weekend pe lună)

O altă caracteristică semnificativă a programului este flexibilitatea sa excepţională. Programul Pan-European Executive MBA devine acum şi mai accesibil oamenilor foarte ocupaţi care doresc să îmbine munca şi studiul, astfel studenţii pot alege între modul Executive (livrare faţă în faţă plus 3 călătorii de studiu) sau Executive Mode Blended (livrare online sincronă plus 3 călătorii de studiu), permiţând profesioniştilor să studieze într-un format care se potriveşte muncii şi vieţii lor personale. Cursurile  se desfăşoară exclusiv (în limba engleză) în sesiuni de trei zile, care au loc un weekend pe lună (vineri, sâmbătă şi duminică). De asemenea studenţii pot alege să participe la un curs într-o altă ţară  în care este livrat Executive MBA-ul, astfel încât să îşi poată extinde experienţa de studiu şi crearea unei reţele de profesionişti. Programul este finalizat în 2 ani.

 
  1. Şase specializări în management

Curriculum-ul programului pune accentul pe învăţarea experienţială prin proiecte din viaţa reală, workshop-uri şi coaching în carieră, lărgind cunoştinţele şi abilităţile aplicate ale studenţilor şi construind abilităţi strategice de conducere. Participanţii la MBA se pot specializa într-o zonă de management alegând una dintre cele şase (6) specializări MBA disponibile: Management general, Marketing, Finanţe, Logistică şi Managementul lanţului de aprovizionare, Managementul sănătăţii, Managementul resurselor umane.

Participanţii beneficiază, de asemenea, de programul Personal Professional Career & Leadership Coaching care este  disponibil tuturor studenţilor. Coach-ul MBA-ului  oferă servicii de coaching personalizate şi ajută astfel  studenţii MBA să-şi planifice planul personal de carieră şi să atinga obiectivele lor profesionale.

 

4. Un program de MBA acreditat de AMBA şi CMI

Programul Pan-European Executive MBA face parte dintr-un grup global exclusiv de MBA –uri acreditate de AMBA. Este de asemenea, acreditat de Chartered Management Institute, Marea Britanie (CMI). Pe lângă cele 2 diplome, absolvenţii de MBA pot primi şi o certificare suplimentară, Level 8  Diploma in Executive in  Strategic Management şi Leadership de la CMI, care le oferă statutul de Chartered Manager, nivelul cel mai avansat în management la nivel mondial.

 

 

Pentru mai multe informaţii despre Pan-European Exec.MBA contactaţi:

www.york.citycollege.eu/mba_ro    

Tel: 0722 610 561

Email: alina.toader@york.citycollege.eu

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO