Info

(P) Telefonul care face pasionaţii de fotografie să fie pasionaţi de HUAWEI

(P) Telefonul care face pasionaţii de fotografie să fie...

Autor: Publicitate

09.05.2023, 17:00 187

Piaţa telefoanelor inteligente are un nou motiv să întoarcă toate capetele către HUAWEI, iar atenţia primită de gigantul chinez este binemeritată. Proaspăt lansat în Europa la începutul lui mai, P60 Pro ridică (din nou) ştacheta la capitolul foto, fără să neglijeze deloc capitolele design şi durabilitate, la care chiar excelează. Cu o cameră foto optimizată pentru telefotografie şi pentru fotografie în condiţii de luminozitate scăzută, P60 Pro se poziţionează cu lejeritate în topul telefoanelor must-have pentru orice iubitor de instantanee!

Eleganţa vorbeşte de la sine în inovaţia HUAWEI

Combinând tehnologia cu arta, estetica celui mai nou telefon inteligent de la HUAWEI este inspirată din textura perlelor, influenţă prezentă preponderent în decoraţiile din stilul francez Rococo al secolului al XVIII-lea, iar prin tehnologia sustenabilă a aplicării pudrei naturale de perlă pe un solvent, prin refracţie şi condensarea luminii fiecare telefon devine unic, având un model original. Colecţionar de unicate, dar preocupat de fragilitatea lor? Nicio problemă! Pentru că frumuseţea vine (şi) din putere, HUAWEI foloseşte din nou sticla Kunlun pentru a creşte rezistenţa la cădere de până la 10 ori prin miliardele de nanocristale rezistente la impact, iar prin certificarea IP68, P60 Pro este rezistent atât la apă, cât şi la praf, în condiţii de testare dure. Aşadar, se poate spune că nu există mediu nefavorabil pentru a testa noul P60 Pro de la HUAWEI. De la fotografii în deşert, în ploaie sau chiar pe sub apă, cerul este limita şi nici măcar, atunci când vine vorba de fotografiile impresionante pe care P60 Pro le poate face la lumina lunii, prin cea mai bună cameră pentru fotografia de noapte.

Fotografia de noapte nu a arătat niciodată aşa de bine

Entuziaştii fotografiei de noapte nu numai că se vor bucura la vestea lansării noului P60 Pro cu funcţiile camerei specifice mediilor slab luminate, dar vor avea ocazia să creeze cadrul perfect cu o nouă cameră XMAGE şi se vor putea juca cu lumina atât prin fotografia la distanţă, folosindu-se de zoom-ul până la 10x, cât şi prin funcţia macro, care surprinde în detaliu textura oricărui subiect. Şi dacă încă nu ai găsit cadrul perfect, dar faimoasa oră de aur se termină în 30 de minute, în doar 10 minute îţi poţi încărca noul telefon de la HUAWEI până la 50% prin funcţia supercharge!  

Cu numeroase aplicaţii de prelucrat imagini şi filmuleţe în App Gallery, un aspect unicat şi o performanţă a camerei care duce fotografia cu telefonul la următorul nivel, P60 Pro va face din orice iubitor de fotografie căruia îi va trece prin mâini un ireversibil fan al inovaţiilor HUAWEI.

Precomandă acum HUAWEI P60 Pro dinHUAWEI Store şi poţi câştiga 1 MateBook X Pro, puncte HUAWEI duble, unul din cele 10 tricouri semnate de Irina Rimes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO