Info

(P) Soluţii de încălzire pentru un viitor sustenabil - pompa de căldură Vaillant aroTHERM plus

(P) Soluţii de încălzire pentru un viitor sustenabil -...

Autor: Publicitate

25.05.2023, 11:00 537

Vaillant, brand de referinţă la nivel mondial, este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de încălzire, activând în domeniul tehnologiei instalaţiilor de încălzire şi ventilaţie, încă din 1874. Brand tradiţional german, cu o reputaţie impecabilă în furnizarea de tehnologii inovatoare, îşi îndeplineşte, cu căldură, promisiunea făcută pieţei şi consumatorilor.

Când vine vorba de sistemele de încălzire, eficienţa, siguranţa pentru mediu şi confortul utilizatorilor sunt esenţiale. Vaillant vă prezintă aroTHERM plus, o pompă de căldură inovatoare, care îmbină toate aceste aspecte, într-un singur sistem avansat.

aroTHERM plus este soluţia ideală pentru modernizare. Designul său, cu economie de spaţiu şi modalitatea simplă de instalare recomandă această pompă de căldură ca fiind alegerea excelentă atât pentru clădirile existente, cât şi pentru cele noi. Un aspect distinctiv al aroTHERM plus îl reprezintă refrigerentul natural R290 folosit în circuitul frigorific, care îi permite să atingă temperaturi pe tur ridicate, de până la 75°C. Aceasta înseamnă că aroTHERM plus poate fi folosit în instalaţii existente cu radiatoare pentru încălzirea spaţiului, care funcţionează încă eficient, asigurând un confort termic optim în întreaga locuinţă. Indiferent de nevoile dumneavoastră de încălzire, aroTHERM plus este pregătită să ofere performanţe excelente.

Beneficiile aroTHERM plus

Pompa de căldură Vaillant aroTHERM plus este o soluţie inovatoare şi prietenoasă cu mediul. Aceasta utilizează tehnologie de viitor şi un agent refrigerant natural R290, reducând astfel amprenta de carbon. Cu eficienţa sa remarcabilă, oferă nu doar confort utilizatorilor, ci şi siguranţă pentru mediu. Designul său ingenios facilitează instalarea şi economiseşte spaţiu, fiind o opţiune ideală pentru modernizare. AroTHERM plus este un sistem complet de încălzire, care combină tehnologia de vârf, componente şi accesorii pentru a răspunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Durabilă, flexibilă şi uşor de instalat, această pompă de căldură oferă o soluţie sustenabilă pentru încălzire, răcire si preparare apă caldă menajeră, şi este pregătită pentru a satisface nevoile viitoare ale consumatorilor.

Indiferent de tipul construcţiei, fie că este vorba de case noi, modernizări sau sisteme hibride, pompa de căldură aroTHERM plus de la Vaillant este alegerea perfectă. Această soluţie versatilă se potriveşte atât pentru case unifamiliale cu spaţiu redus al camerei tehnice unde urmează a se instala produsul, cât şi pentru case multifamiliale.

Avantajele pompei de căldură prietenoase cu mediul

  • Amprenta de corbon redusă - Emisii reduse la minimum pentru a proteja mediul: trecerea de la o centrală convenţională la aroTHERM plus economiseşte în medie 4.260 de kg de emisii de CO2 pe an.
  • Toate într-o singură soluţie – Soluţia compactă pentru prepararea apei calde menajere: UniTOWER combină stocarea apei calde menajere şi toate componentele hidraulice într-un singur aparat elegant. Pentru cerinţe mai mari, se recomandă o staţie hidraulică în combinaţie cu un rezervor de apă caldă menajeră mai mare.
  • Întotdeauna sub control  - Gestionarea completă a sistemului cu sensoCOMFORT: operarea  tuturor aparatelor de încălzire Vaillant prin intermediul unităţii cu ecran tactil si cu ajutorul aplicaţiei myVaillant.
  • Lăsaţi căldura afară – Sustenabilitatea dovedită dă roade: un mare beneficiu pentru clădirile noi; puteţi răci locuinţa cu o pompă de căldură prin inversarea procesului acesteia.
  • Nivel redus de zgomot – Funcţionare silenţioasă pentru ca toată lumea să fie mulţumită: printre cele mai silenţioase din clasa sa: în modul noapte, emisia de zgomot este de 30dB(A) la o distanţă de 3 metri.

Pentru mai multe informaţii şi detalii tehnice despre pompa de căldură Vaillant aroTHERM plus, vă rugăm să accesaţi site-ul oficial Vaillant: https://www.vaillant.com.ro/produse/pompe-de-caldura/arotherm-plus.html

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO