Info

​​(P) Sfaturi pentru pariurile pe baschet

​​(P) Sfaturi pentru pariurile pe baschet

Autor: Publicitate

14.12.2023, 11:35 99

Din ce în ce mai mulţi pariori au descoperit oportunităţile de pariere pe care le oferă baschetul. Cu toate aceste ca la orice tip de pariuri sportive nu va fi uşor să câştigaţi pe termen lung la pariurile pe baschet. În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai importante aspecte de care să ţineţi cont atunci când plasaţi pariuri pe baschet, iar dacă nu ştiţi unde să pariuri accesând acest link - https://www.favbet.ro/ro/sports/sport/basketball/ veţi găsi cea mai mare gamă de opţiuni de pariere pe baschet.

Ce trebuie să luaţi în considerare atunci când pariaţi pe baschet

  1. Cercetaţi programul meciurilor

Calendarul poate dicta uneori performanţa unei echipe pe teren, în funcţie de locurile de odihnă, călătorie şi motivaţie. Pariurile situaţionale sunt un instrument valoros pentru a găsi pariuri de valoare subiacente pentru sau împotriva unei echipe.

O parte din programul pe care l-ar putea avea o echipă ar fi să joace mai multe jocuri într-o perioadă scurtă de timp. Programul poate, de asemenea, aloca o pauză prelungită de la joc, permiţând jucătorilor şi antrenorilor să îşi ajusteze planul de joc şi să recupereze jucătorii accidentaţi. Şi, ca întotdeauna, fiţi atenţi la punctele moralul echipelor înaintea meciurilor importante.

  1. Verificaţi jucătorii accidentaţi sau odihniţi

Programul NBA este unul greu de dus, iar accidentările vor juca un rol imens în succesul unei echipe pe parcursul sezonului. Dacă doriţi să pariaţi pe o parte, parcurgeţi raportul cu accidentări şi vedeţi care jucători cheie sunt în afara jocului. De asemenea, încercaţi să aflaţi ce jucători s-ar putea odihni – o problemă recentă a pariurilor pe NBA.

Statutul în afara jocului a vedetelor cu nume mari va avea cel mai mare impact asupra cotelor pe NBA. Totuşi, există un avantaj în găsirea accidentărilor şi a modului în care acestea ar putea afecta performanţa unei echipe. Un apărător de rezervă lipsă sau un apărător de margine nu poate muta cotele, dar va avea un cuvânt de spus în scorul final.

  1. Alegeţi cele mai bune cote

Compararea liniilor de pariere este esenţială pentru obţinerea celui mai bun profit. Găsiţi cea mai avantajoasă cotă, deoarece pierderea celor mai bune cote pe termen lung poate afecta bankroll-ul, mai ales la sume mari de bani pariate.

  1. Analizarea arbitrilor

O metodă subutilizată de a reduce riscurile la pariurile pe baschet este să analizezi arbitrii. Arbitrii influenţează semnificativ rezultatele jocurilor, în special totalurile peste/sub.

Puteţi folosi datele statistice pentru a măsura rezultatele recente la pariuri ale unei echipe atunci când un anumit arbitru i-a arbitrat. Sau, puteţi urmări arbitrii cu tendinţe unilaterale la Peste and Sub, deoarece unii arbitri vor fluiera mai multe faulturi decât alţii. Acele fluierături vor încetini jocul.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO