Info

(P) Samsung Galaxy S20 FE - un telefon special creat pentru fanii seriei S

(P) Samsung Galaxy S20 FE - un telefon special creat...

Autor: Publicitate

08.01.2021, 13:10 2610

Începând cu luna noiembrie a acestui an, fanii companiei Samsung, dar şi cei ai terminalelor cu sistem de operare Android au încă un motiv de cheltuială. Este vorba despre noul telefon mobil Samsung Galaxy S20 FE cu memorie internă de 256 GB şi un preţ ortodox faţă de alte terminale din seria sa.

De la ce vin literele FE? sau Are acest telefon vreo legătură cu fierul? te-ai putea întreba judecând terminalul după numele său. Dar de fapt acronimul FE vine de la expresia Fan Edition, o expresie cum nu se poate mai potrivită având în vedere că producătorii au încercat să-l creeze astfel încât să îndeplinească mai întâi de toate, cele mai mari aşteptări ale fanilor.

Dar pentru că unul din lucrurile pe care şi-l doresc mai mult ca orice fanii Samsung este un telefon cu un tarif convenabil, pentru care să nu facă eforturi financiare extraordinare, ca să mai scadă din preţ, producătorii au fost obligaţi să renunţe la câteva din caracteristicile care definesc de fapt seria S20. Şi iată ce a ieşit!

Ce fel de telefon este Samsung Galaxy S20 FE?

Dacă ar fi un CD cu muzică de colecţie, Samsung Galaxy S20 FE (2020) s-ar numi ceva de genul Greatest Hits. El seamănă mult la aspect cu Samsung Galaxy S20 şi S20 Plus şi la fel cum acestea pot fi dotate cu un set de huse Samsung Galaxy S20 sau huse Samsung Galaxy S20 Plus pentru mai multă personalitate, şi Samsung Galaxy FE (2020) poate beneficia de acelaşi tratament cu un set de huse Samsung Galaxy S20 FE special create pentru el de la Itelmobile.

Privit la interior, caracteristicile pe care Samsung Galaxy S20 FE (2020) le are în comun cu Samsung Galaxy S20 şi Samsung Galaxy S20 FE sunt procesorul de top, memorie internă cu capacitate de extindere printr-un nanocard, un ecran AMOLED generos ca dimensiuni şi superb în ceea ce priveşte redarea culorilor, încărcare wireless şi un setup de trei senzori pentru camera principală.

Pe spatele telefonului Samsung Galaxy S20 FE sistemul camerei cu trei lentile este format dintr-un senzor wide-angle cu 12 MP şi OIS (optical image stabilisation), un senzor ultra-wide cu 12 MP şi unul telephoto cu 8 MP. Ultimul din ele are un zoom optic de 3x şi un zoome digital de 30x pe care producătorii îl numesc şi Space Zoom.

Există şi un car de programe cu ajutorul cărora amatorii de fotografie pot obţine cadre extraordinare, imposibil de imortalizat doar cu obiectivul din dotare, ca de exemplu: funcţia Single Take preluată tot de la seria S sau My Filter care îţi permite să extragi un filtru de culoare dintr-una din fotografiile tale.

Pe deasupra, pentru a ieşi în evidenţă şi prin ceva propriu, Samsung Galaxy S20 FE vine într-o gamă de culori din care fac parte şi nuanţe ce nu pot fi găsite şi la celelalte modele de telefoane mobile. Pe de altă parte, spatele carcasei acestui terminal este făcut dintr-un plastic cu aspect de sticlă pe care producătorii l-au numit cu mândrie glasstic.

Departamentul de marketing al companiei Samsung s-a făcut înţeles încă de la lansarea acestui produs în legătură cu faptul că publicul său ţintă este format din persoane tinere, cu bugete limitate, dar care vor să aibă în buzunarele lor un terminal cu caracteristici de top. Dar chiar şi aşa, nu înseamnă că trebuie să ai neapărat sub 30 de ani ca să apreciezi telefonul Samsung Galaxy S20 FE la adevărata sa valoare.

Din multe puncte de vedere, producătorii şi-au atins scopul când au încercat să combine cele mai impresionante componente ale telefoanelor din seria S20 şi să creeze un aparat pentru orice buzunar. De aceea, unii utilizatori s-ar putea să-l perceapă chiar ca pe un dispozitiv mai bun decât ceea ce a fost lansat până acum în această serie.

Pentru acest telefon, Samsung oferă ca de obicei trei ani de update-uri. Asta înseamnă că de-a lungul utilizării lui ar trebui să te bucuri de Android 11, Android 12 şi Android 13.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO