Info

(P) Revoluţia 3D la Admasys România: Cum un braţ robotic şi un scanner metrologic au uimit industria

(P) Revoluţia 3D la Admasys România: Cum un braţ...

Autor: Publicitate

24.11.2023, 15:45 601

Admasys RO, un jucător semnificativ la nivel naţional în domeniul tehnologiilor de imprimare 3D şi scanare 3D, a găzduit pe 23 noiembrie o zi deschisă la care au participat reprezentanţi ai multor întreprinderi medii şi mari de importanţă naţional. Evenimentul a fost ocazia perfectă pentru ca societatea să prezinte cele mai noi imprimante 3D şi tehnologii de imprimare disponibile pe piaţă, scannere metrologice portabile, software-urile aferente acestora, consumabilele şi serviciile profesionale asociate cu aceste activităţi.

Cea mai mare specialitate a fost prezentarea capacităţilor a celui mai nou scanner metrologic Shining 3D montat pe un braţ robotic Fanuc.

În speech-ul de bun venit, conducătorii companiei au prezentat grupul de firme Admasys şi subsidiara locală, subliniind devotamentul ei pentru localizarea tehnologiilor de imprimare 3D pe plan naţional. Reprezentantul co-organizatorului Fanuc, care este lider pe piaţa mondială de proiectare şi producţie a braţelor robotice industriale, totodată asociatul Shining 3D, care este specializat în producţia diferitelor scannere 3D, în special a scannerelor metrologice, au prezentat cele mai noi trenduri din lumea roboticii, automatizării şi a dezvoltărilor 3D. Au prezentat şi modul în care aceste noi tehnologii pot fi integrate în procesele moderne de producţie, în acest fel crescând eficienţa şi reducând costurile. 

În programul evenimentului s-a aflat şi prezentarea a două studii de caz de la clienţi din zonă,  mulţumiţi, care folosesc instrumentele comercializate de către Admasys RO în fiecare zi. Primul studiu de caz a prezentat experienţa clientului legat de imprimanta 3D, subliniând eficienţa produsului, credibilitatea şi efectul pozitiv a acestuia asupra proceselor comerciale. Clientul care a prezentat al doilea studiu de caz, foloseşte scanner-ul Shining 3D, comercializat de către Admasys RO, cu satisfacţie. Această prezentare a subliniat beneficiile scanării 3D, rapiditatea, orele de inginerie economisite şi rezolvarea problemelor, care înainte păreau imposibil de rezolvat. S-a mai discutat despre precizitatea şi flexibilitatea oferită în cazul  proiectării de produse şi de producţie a prototipurilor. 

În cadrul acestui eveniment, cele două personaje principale au fost noul scanner Shining 3D şi braţul robotic Fanuc. S-a discutat pe îndelete despre beneficiile tehnologice ale scanner-ului Shining Freescan Trio, printre care se află acurateţea de nivel înalt, înregistrarea rapidă a datelor şi folosirea uşoară. Suntem primii din ţară şi deocamdată unicii, la care găsiţi acest scanner metrologic de mare precizitate, care nu are nevoie de markeri. Prezentarea a fost interactivă, oferind şansa participanţilor să vadă în direct funcţionarea dispozitivelor şi să cunoască folosirea lor practică în diferitele industrii.

Ziua s-a terminat cu prezentarea software-urilor care se folosesc în tehnologia 3D. Directorul tehnic Admasys RO a prezentat utilizarea software-urilor Geomagic Control X şi Design X.  A ilustrat inovaţiile revoluţionare, care au pătruns prin ele în procesele de design şi de dezvoltare a producţiei. 

Ziua Porţilor deschise la Admasys România a oferit o şansă unică pentru întreprinzătorii şi inginerii prezenţi, să experimenteze în prim plan cele mai noi tehnologii de imprimare şi scanare 3D. Totodată s-a dovedit a fi o şansă extraordinară de networking, deoarece la faţa locului s-a ivit posibilitatea de a discuta cu reprezentanţii industriei 4.0, oameni care se ocupă de aceste aspecte în fiecare zi şi sunt specialişti în domeniu. Au fost deschişi la întrebări, la clarificarea ideilor şi discutarea planurilor de viitor, analizând cum poate fiecare implementa aceste noi cunoştinţe în propria afacere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO