Info

(P) Restaurant Awards: Bolt premiază restaurantele de top din Bucureşti şi Cluj

Autor: Publicitate

15.05.2023, 11:00 218

Bucureşti / Cluj-Napoca, 15 mai 2023 – Bolt Food premiază restaurantele de top din Bucureşti şi Cluj, în cadrul ediţiei Restaurant Awards 2022. Restaurantele nominalizate sunt alese pe baza unor criterii predefinite, iar premiile sunt acordate în urma preferinţelor exprimate de către utilizatorii Bolt Food. În luna aprilie, aceştia au avut ocazia de a-şi arăta, prin vot, aprecierea pentru localul preferat.

Restaurant Awards este o campanie internaţională de recunoaştere a restaurantelor partenere Bolt Food atât pentru merite gastronomice, cât şi pentru rolul pe care acestea îl joacă în comunităţile lor. Campania se desfăşoară în ţările şi oraşele în care Bolt Food este prezent cu serviciile sale de cel puţin un an. Astfel, în România, anul acesta, pentru concurs s-au calificat restaurantele din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Numele câştigătorilor din cele două oraşe, clasificate în funcţie de criteriile definite de Bolt Food.

Categorie premiu

Criteriu de selecţie

Câştigător

Bucureşti

Câştigător

Cluj-Napoca

Loved by Locals

restaurantul cu cel mai mare rating

French Revolution

Cimbru Restaurant

Rising Star

restaurant lansat în ultimii doi ani, creştere a comenzilor într-un timp scurt

Le Bab Fried Chicken

Il Forno

Treat Yourself

fine dining

MAT Restaurant

Marhaba Lebanese Restaurant

The King of Comfort Food

restaurant local sau cu specific tradiţional, care a reuşit să aducă produse noi pe piaţă

Supa Dupa

Rosa

Lunchtime Favourite

restaurantul preferat pentru masa de prânz

Burger King

London Brothers

Midnight Munchies

mâncare delicioasă pentru miezul nopţii

Dristor Doner

 

Never Gonna Give You Up

restaurantul la care revii din nou şi din nou

Pep & Pepper

 

Verified Vegan

dedicat preparatelor vegane

Avocadoo

 

Best Value For Money

mâncare bună la preţuri accesibile

La Plăcinte

 

Early Bird

mic-dejun pentru o zi grozavă

J’ai Bistrot

 

Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România, a declarat: „Anual, premiile internaţionale Bolt Food reprezintă modul nostru de a recunoaşte eforturile şi implicarea de care dau dovadă restaurantele partenere, atât în pregătirea mâncărurilor delicioase, cât şi în calitatea serviciilor pe care le oferă. Evaluarea participanţilor este realizată pe baza mai multor criterii predefinite - precum numărul şi calitatea comenzilor, rating-ul general -, însă voturile primite din partea utilizatorilor noştri în luna aprilie au fost definitorii în alegerea câştigătorilor. Felicităm toţi câştigătorii şi le mulţumim celor care şi-au exprimat prin vot aprecierea pentru restaurantele preferate!”

Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este prezent în cinci oraşe din România: Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicaţia Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde poate vedea restaurantele disponibile şi meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicaţia va afişa preţul şi timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicaţie.

Mai multe detalii şi fotografii sunt disponibile în articolul de pe blog-ul Bolt.

Despre Bolt

Bolt este super aplicaţia europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură şi sustenabilă.

Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de ţări şi peste 500 de oraşe din Europa şi Africa. Compania urmăreşte să accelereze tranziţia de la maşinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, maşini şi trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare şi de produse alimentare şi nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare şi nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-şi continuu oferta de servicii şi acoperirea naţională.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO