Info

(P) Primul luxury penthouse la înălţime finalizat, pe malul Mării Negre, se vinde cu 1,5 milioane de euro.

(P) Primul luxury penthouse la înălţime finalizat, pe...

Autor: Publicitate

27.07.2023, 09:00 1998

Proiectul, spectaculos şi unic prin amplitudinea frontală cu raza de 180 grade a terasei exterioare, dă impresia că spectatorul se află deasupra mării. Dezvoltat de Grupul EURO VIAL, un business cu background major în construcţia de ansambluri rezidenţiale premium pe litoral, este amplasat la ultimul etaj în ansamblul Sea ON din Mamaia Nord şi este gata de livrare, locuirea spaţiului putând începe încă din ziua recepţiei. Un luxury penthouse remarcabil prin finisajele high-end, dotările de ultimă generaţie şi spaţiile foarte înalte, generoase, cu lumină naturală, a cărei intensitate este reglabilă prin aplicaţia SMART dedicată.

Proiectul dispune de cel mai recent upgrade tehnologic privind managementul spaţiului interior, datorită căruia beneficiarul îşi poate regiza independent nivelul dorit de temperatură sau luminozitate, îşi stabileşte regimul propriu de confort acustic sau vizual şi, totodată, îşi gestionează foarte simplu sistemele anti-risc (ex.: fum, inundaţii). Cea mai recentă expresie a luxului şi inovaţiei privind beneficiile rezidenţiale, acest penthouse este menit să genereze un randament imobiliar superior investitorilor care urmăresc şi potenţialul de valorificare, nu doar starea de bine. Pe lângă toate avantajele menţionate, se evidenţiază, bineînţeles, factorul cheie central: locaţia, locaţia, locaţia.

„Acest penthouse de lux se diferenţiază faţă de toate celelalte promisiuni imobiliare de pe litoral prin două aspecte definitorii. În primul rând, proiectul este finalizat 100% şi se poate ocupa imediat. Este integrat într-un ansamblu deja funcţional, exclusivist, unde o comunitate omogenă a început să interacţioneze. Al doilea avantaj este amplasamentul: chiar lângă mare, în Mamaia Nord, într-o zonă în care lucrările de lărgire nu au afectat distanţele şi relieful, unde plaja privată de la baza complexului dispune de facilităţi variate pentru timpul liber. Practic, viitorul cumpărător al acestei rezidenţe are risc minim la predarea spaţiului, adică se bucură în timp real de certitudinea activului imobiliar pe care îl primeşte în schimbul a 1,5 milioane euro.” a declarat Virgil Lixandru, preşedintele Grupului EURO VIAL.

Rezidenţa urmează linia unui arc de cerc cu deschidere complet liberă către mare, astfel încât toate partiţiile cu regim locuibil (camere, living, dining, bucătărie) au acces la terasa exterioară, fiind singura de acest fel pe amprenta etajului superior. Experienţa peisajului este un spectacol în sine. Beneficiarul acestui penthouse va admira răsăritul la Marea Neagră, neexistând niciun risc ca planul urbanistic viitor să poată modifica acest privilegiu. În ceea ce priveşte unitatea stilistică interioară, aceasta s-a conturat pe un regim de înălţime de 3,5 m, cu pereţi cortină şi ventilaţie multi-split camuflată, pornind de la corespondenţa indoor-outdoor într-o perspectivă unitară, personalizată. Pe acelaşi etaj se mai află un număr limitat de rezidenţe cu aceeaşi execuţie de excepţie şi balcon amplu cu balustradă din sticlă, aflate, la rândul lor, în oferta disponibilă a grupului.

„Viitorul locatar beneficiază de un proiect excepţional într-o zonă predestinată să devină principala coordonată de lux pentru petrecerea timpului liber şi a evenimentelor corporate pe toată durata anului, dacă luăm în considerare atât valoarea investiţiilor din Mamaia Nord, zona dintre cluburi şi Năvodari, cât şi infrastructura viitoare, care cuprinde demersul de modernizare a aeroportului Mihail Kogălniceanu. Referitor la ansamblul Sea ON, vorbim aici despre facilităţi livrate aproape integral, care includ parcare etajată subterană şi supraterană, plajă privată amenajată, funcţională, cu locuri de entertainment, bază nautică şi restaurant, precum şi o zonă spa, cu piscină, ce urmează a fi dezvoltată în următorul an. Putem afirma că este, într-adevăr, primul spaţiu de acest calibru, finalizat pe litoralul românesc. Suntem nerăbdători să aflăm cine îşi va manifesta direct interesul de a deveni proprietar în perioada imediat următoare, mai ales că am început deja să primim intenţii de vizionare” a continuat Virgil Lixandru.

Virgil Lixandru este antreprenor de succes în România şi preşedinte al Grupului EURO VIAL, care integrează mai multe direcţii de business în Constanţa, printre care EURO VIAL Lighting, EURO VIAL Residence, EURO VIAL Property şi Domeniul Clos des Colombes.

Printre cele mai importante dezvoltări de lux ale EURO VIAL Residence, se numără şi proiectul family residence Lake ON din Mamaia, amplasat pe malul lacului Siutghiol, foarte aproape de oraşul Constanţa, proiect destinat celor care doresc un mix echitabil între urban life şi smart living, într-o zonă verde cu deschidere la apă. Ansamblul este funcţional şi mai dispune pentru vânzare imediată de câteva unităţi tip studio, precum şi apartamente cu unul sau două dormitoare, care pot fi contractate si utilizate din prima zi după tranzacţie.

Totodată, EURO VIAL RESIDENCE a lansat recent în execuţie un proiect similar, pe malul Lacului Siutghiol, respectiv Private Lake Mamaia, pentru iubitorii de apusuri panoramice. Detalii şi oferte privind acest proiect pot fi obţinute în show-room-ul companiei sau pe site-ul www.eurovialresidence.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO