Info

(P) Oportunitate de investiţie: proprietate de 21.317 mp în Bârlad, teren şi construcţiile aferente, cu posibilitate de achiţionare prin negociere directă

(P) Oportunitate de investiţie: proprietate de 21.317 mp...

Autor: Publicitate

18.02.2022, 09:00 2776

► Se pot depune oferte sub preţul de pornire

► Proprietatea prezintă atât oportunitatea continuării activităţii de producţie, cât şi oportunitatea dezvoltării pe acest amplasament a unui proiect imobiliar comercial, de retail, rezidenţial sau mixt.

 

CITR Filiala Bucureşti SPRL în calitate de administrator judiciar al Societăţii MÂNDRA SA (în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul în Municipiul Bârlad, str. Mihai Viteazu nr. 37, jud. Vaslui, având CUI 2807873 şi J37/210/2002, organizează PROCEDURA DE VÂNZARE ÎN BLOC PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ pentru activele imobile şi mobile ce compun proprietatea:

Fabrica de Ulei ”Mândra”, situată în Bârlad, Str. Mihai Viteazu, nr. 37, jud. Vaslui. (Teren în suprafaţă de 21.317 mp, Construcţii C1-C34, plus Construcţii neîntabulate: 2 silozuri metalice 2000 tone, Post Trafo, CF 70713. Nr. Cad. 70713, Linii tehnologice, echipamente şi bunuri mobile aferente fabricii).

Proprietatea prezintă atât oportunitatea continuării activităţii de producţie, cât şi oportunitatea dezvoltării pe acest amplasament a unui proiect imobiliar comercial, de retail, rezidenţial sau mixt.

 

Preţ de pornire 2.464.006 Euro exclusiv TVA.

Se vor putea depune oferte şi sub preţul de pornire.

Cu privire la TVA se vor aplica prevederile legale în vigoare la data transferului dreptului de proprietate, pentru fiecare tip de activ în parte.

Termenul limită pentru depunerea documentaţiilor de participare şi a ofertelor angajante însoţite de garanţie este data de 24.03.2022, ora 16:00 la sediul administratorului judiciar din Bucureşti, str. Gara Herăstrău nr. 4, Green Court clădirea A, et. 3, sector 2.

Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire fără TVA. Garanţia nu este purtătoare de TVA.

Detalierea completă a activelor şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la procedura de vânzare se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare. Achiziţionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la procedură. Preţul Caietului de sarcini este de 5.000 Lei plus TVA.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a administratorului judiciar  sales.citr.ro / bun căutat „MANDRA”, la telefon 0744.548.507 sau la adresa de e-mail ovidiu.braila@citr.ro.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO