Info

(P) Oferă-le angajaţilor un Paşte cu ceea ce-şi doresc!

(P) Oferă-le angajaţilor un Paşte cu ceea ce-şi doresc!

Autor: Publicitate

06.04.2016, 17:21 98

Edenred îţi oferă o soluţie la îndemână pentru a acorda salariaţilor bonusuri de Paşte 100% neimpozabile : Ticket Cadou® şi Cardul Compliments®

În apropierea Sărbătorii de Paşte, oamenii sunt preocupaţi de găsirea unor cadouri originale, memorabile, pe care să le poată oferi cu plăcere. Presiunea este cu atât mai mare pentru angajatorii care au nevoie de o soluţie eficientă pentru recompensarea angajaţilor şi a partenerilor de afaceri. În această situaţie, alegerea cadoului potrivit poate fi o provocare, mai ales că acesta trebuie să reflecte nevoile şi dorinţele fiecărui angajat sau colaborator.

Începând cu anul acesta, soluţia este mai la îndemână decât oricând!

De la 1 ianuarie, noul Cod Fiscal a adus o veste bună pentru antreprenori şi manageri: pot acorda salariaţilor bonusuri de Paşte 100% neimpozabile, sub forma tichetelor şi cardurilor cadou.

Aşadar, de Paşte, le poţi oferi angajaţilor tăi Ticket Cadou® şi carduri Compliments® emise de Edenred, în valoare de până la 150 de lei de persoană, şi nu vei plati niciun fel de impozite sau taxe salariale şi patronale, asa cum se întamplă în cazul bonusurilor obisnuite.

Sumele pe care le aloci de Paşte în acest mod sunt deductibile pentru companie, fiind încadrate la cheltuieli sociale, al căror plafon de deductibilitate a fost majorat începând cu acest an de la 2% la 5% din fondul total de salarii.

Oferite în beneficiul partenerilor de afaceri, tichetele şi cardurile cadou pot fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol şi sunt deductibile în limita a 2% din profitul contabil şi scutite de taxele sociale.

Angajaţii şi colaboratorii tăi îţi vor mulţumi cu siguranţă, pentru că îşi vor putea cumpăra de Paşte exact ce îşi doresc!

Ticket Cadou® de la Edenred are cea mai mare reţea de acceptare la nivel naţional, cu peste 66.000 de comercianţi parteneri. Cardurile cadou Compliments®, la rândul lor, pot fi folosite în peste 6500 de magazine pentru a achiziţiona produse de toate tipurile: de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărţi, IT & electronice, accesorii, decoraţiuni, bricolaj, articole de sport şi până la produse alimentare.

Crezi că e complicat să îndeplineşti dorinţele angajaţilor?

E foarte simplu, nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou. Poţi să comanzi online, iar Edenred îţi livrează tichetele sau cardurile gata pregătite şi sortate pentru fiecare angajat. Le primeşti la sediu sau la punctele de lucru, în cel mai scurt timp.

Vrei să te convingi de toate avantajele soluţiilor oferite? 

Cere o ofertă sau discută cu un consultant Edenred.

www.edenred.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO