Info

(P) Nu crezi până nu vezi: abonamente medicale aşa cum trebuie

(P) Nu crezi până nu vezi: abonamente medicale aşa cum...

Autor: Publicitate

15.11.2023, 13:39 113

Abonamentele Enayati Medical City, reprezintă un serviciu inovativ de îngrijire medicală, ce pune accent pe rezolvarea eficientă a problemelor de sănătate şi care se axează pe o relaţie apropiata şi personalizată între medic şi abonat, prin ghidarea şi găsirea celor mai bune soluţii în întreg sistemul medical.

Flexibilitate, acoperire, disponibilitate şi ghidaj într-un sistem medical complex. Abonamentele Enayati Medical City sunt alegerea perfectă pentru cei care vor să scape din labirintul medical şi să aibă parte de o experienţă bună în relaţie cu sănătatea lor şi cu mediul în care aleg să şi-o protejeze sau să o trateze.

Enayati Medical City reinventează sistemul tradiţional al abonamentelor medicale

„Am adunat în abonamentele pe care le oferă Enayati Medical City toată experienţa pe care o avem în domeniul medical, specializările, empatia şi profesionalismul pe care le găsim în Oraşul Medical, precum şi la partenerii noştri, dar mai ales ne-am uitat la modul în care au evoluat nevoile pacienţilor de-a lungul anilor şi la aşteptările lor atunci când aleg un abonament medical. Abonamentele noastre includ mai mult decât servicii medicale: identificarea corectă a nevoii medicale, ghidarea pacientului într-o reţea medicală deschisă, acces rapid şi necondiţionat la servicii şi la medici de elită. În plus, un diferenţiator esenţial pe care îl au abonamentele noastre este tocmai relaţia strânsă şi personalizată între Concierge Doctor dedicat şi pacient.” spune Valentin Jurcuţ, Corporate Business Director, Enayati Medical City.

Cu ce se diferenţiază aceste abonamente de oferta care există deja pe piaţa abonamentelor corporate din România?

•           Concierge Doctor dedicat. Fiecare abonat are acces la un Concierge Doctor, care găseşte cele mai bune soluţii medicale, îl îndrumă şi îi optimizează parcursul medical, fie că vorbim de servicii în sistemul medical privat sau de stat, în ţară sau în străinătate.

•           O altă caracteristică distinctivă este reprezentată de o reţea deschisă şi standardizată calitativ. Prin aceasta, abonaţii Enayati Medical City beneficiază de acces necondiţionat la o reţea extinsă de clinici partenere (în Bucureşti şi în ţară), inclusiv reţele multidisciplinare, clinici cu specializare nişată, precum şi la spitale, atât de stat, cât şi private.

•           Programări cu prioritate. Prin abonamentele Enayati Medical City ne asumăm promisiunea garantată de a face programări în maximum 3 zile lucrătoare, indiferent de specialitate. În plus, abonaţii noştri au acces prioritar la întreaga echipă medicală, fie că vorbim despre un medic specialist sau de un profesor universitar.

„Pare greu de înţeles ce este diferit la aceste abonamente medicale. Inţial îţi este prezentată echipa de Concierge Doctors, care capătă un aer de Doctor House, un ecosistem medical cu de toate (n.b. Enayati Medical City) şi care nu arată ca niciun alt loc din România. Încă de la prima interacţiune vezi ce este cu adevărat diferit faţă de sistemul de abonamente medicale cu care am fost obişnuiţi până acum, însă adevărata valoare o resimţi atunci când foloseşti serviciile şi vezi că problemele medicale sunt tratate cu prioritate, cu scopul de a face bine cât mai repede. Concierge Doctor este întradevăr ca un Doctor House, un foarte bun diagnostician care integrează cu mare atenţie toate informaţiile medicale, ca mai apoi te ne ghideze până la rezolvarea problemei.” spune Diana H., care a ales abonamentele Enayati Medical City pentru angajaţii companiei în care lucrează.

Oferte personalizate şi dedicate prevenţiei

Pe lângă serviciile medicale acoperite de abonamentele corporate Enayati Medical City, companiile pot opta pentru diverse pachete personalizate şi adaptate nevoilor pe care le au angajaţii acestora.

De exemplu, Pachetul Complete Health Check-up, este un beneficiu apreciat de angajaţi*, alternativa turismului medical practicat în ţări precum Turcia şi Austria, unde românii caută o radiografie completă a stării lor de sănătate. Prin oferirea acestui pachet medical, beneficiarii nu trebuie să mai plece din ţară, ci îşi pot verifica starea de sănătate în Bucureşti, în Oraşul Medical. *Conform recenziilor primite de la companii din FMCG şi agricultură care au ales acest pachet pentru echipele lor de management.

Despre Enayati Medical City

Enayati Medical City uneşte sub acelaşi acoperiş două spitale (unul non-chirurgical dedicat recuperării, vârstinicilor şi îngrijirilor paliative – Enayati Hospital care se îmbină perfect cu un spital chirurgical – Spitalul Memorial), o policlinică cu peste 60 de cabinete, un centru rezidenţial premium pentru seniori – Enayati Home şi o bază de recuperare medicală performantă.

„Multă lume aştepta, după exit-ul meu din Regina Maria, o repetare a modelului, dar una dintre valorile pe care le aduce un antreprenor stă în inovaţie şi în găsirea unor sisteme structural diferite de îmbunătaţire a unui concept existent. În cazul nostru, modelul abonamentelor Enayati Medical City deschide noi orizonturi, greu de replicat în momentul de faţă în Romania adaugă Dr. Wargha Enayati, fondatorul Oraşului Medical, care are o experienţă de peste 25 de ani în antreprenoriatul medical şi o dorinţă permanentă de a inova, punând întotdeauna pacientul în centrul unui sistem medical complex şi complet.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO