Info

(P) METRO sărbătoreşte Ziua Micilor Afaceri pe 11 octombrie

(P) METRO sărbătoreşte Ziua Micilor Afaceri pe 11...

Autor: Publicitate

07.10.2016, 09:00 542

Fie că este vorba despre o cafenea, o pensiune de familie, un magazin non-stop sau o grădiniţă – milioane de oameni vizitează micile afaceri private unde se simt mai mult decât bineveniţi in fiecare zi. De aceea, întreprinderile mici şi mijlocii reprezintă sectorul cel mai dinamic al economiei României, cu peste 600.000 de afaceri înregistrate după 1990, iar cele mai multe au sub 50 de angajaţi. Afacerile mici şi mijlocii sunt importante pentru economia unei ţări, de aceea METRO a a susţinut astfel de iniţiative încă de la început şi continuă să fie alături de toţi cei care şi-au deschis mici afaceri.

Pentru a le recunoaşte atât eforturile cât şi realizările, METRO sărbătoreşte o zi specială la nivel mondial, începând cu anul acesta. Ziua Micilor Afaceri va fi sărbătorită în toate cele 25 de ţări unde METRO este prezent, pe data de 11 octombrie 2016, cu participarea a milioane de afaceri, clienţi şi cu oferte speciale. Toţi proprietarii de afaceri sunt invitaţi să participe, prin înregistrarea pe siteul www.ziuamicilorafaceri.ro, precum şi să creeze oferte speciale pentru Ziua Micilor Afaceri.

„Ca lider al comerţului cu ridicata cu autoservire, METRO este mândră să fie asociată cu o zi care aduce proprietarii de afaceri şi clienţii împreună, contribuind, totodată, la promovarea micilor afacerilor din întreaga lume,” afirmă Pieter Boone, CEO METRO Cash & Carry.

„În fiecare zi, milioane de antreprenori devotaţi, din întreaga lume, aduc dinamism în vieţile noastre, prin intermediul ideilor lor unice care vin în întâmpinarea nevoilor noastre,” afirmă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România. „Ei reprezintă motorul social şi economic al comunităţilor noastre, furnizând servicii esenţiale şi oferind milioane de locuri de muncă oamenilor din întreaga lume. Prin această zi specială, la METRO, dorim să ne exprimăm admiraţia şi recunoştinţa pentru micile afaceri de pretutindeni”, adaugă Roland Ruffing, CEO METRO Cash & Carry România.

 Ziua Micilor Afaceri oferă proprietarilor de afaceri atenţia pe care aceştia o merită şi îi sprijină pentru a construi reţele puternice împreună cu ceilalţi care le împărtăşesc pasiunea. Platforma dedicată campaniei, disponibilă la www.ziuamicilorafaceri.ro, conţine toate informaţiile necesare. Proprietarii de afaceri înregistraţi vor putea să beneficieze gratuit de materiale promoţionale puse la dispoziţie pentru a-şi sprijini propriile activităţi de marketing. Mai mult, participanţii înscrişi vor primi actualizări cu privire la ofertele speciale şi  vor beneficia de cooperare din partea partenerilor şi furnizorilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO