Info

(P) Marca Puma la 50style - o gamă largă de produse din oferta brandului cunoscut

Autor: Robert Manea

13.04.2023, 18:04 108

Majoritatea persoanelor care apreciază calitatea înaltă a execuţiei care merge mână în mână cu designul sportiv, cu siguranţă cunoaşte marca Puma. Acest brand german este unul dintre cei mai importanţi producători de pe piaţa de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii sport sau streetwear. Dacă eşti în căutarea unor produse universale, care să fie perfecte atât pentru antrenament, cât şi pentru mersul prin oraş, atunci modelele marca Puma reprezintă o alegere ideală. Pantofii sport, hainele şi accesoriile de firmă te aşteaptă în magazinul online 50 style! Descoperă istoria brandului, răsfoieşte oferta noastră şi alege-ţi must have-ul!

 

Istoria brandului Puma

Marca Puma se distinge de celelalte branduri prin istoria interesantă! Ştiai că Puma este "rudă" cu marca adidas? În anul 1920, doi fraţi, Adolf şi Rudolf Dassler, au fondat o mică firmă care producea pantofi sport, iar patru ani mai târziu au deschis prima fabrică. În anii 20 şi 30, a început să se bucure de o mare popularitate printre atleţii germani, care au avut succes la Jocurile Olimpice de la Amsterdam şi, mai târziu, la Berlin. Anul 1948 a adus o ruptură în cadrul companiei - se pare că fraţii aveau o viziune complet diferită pentru dezvoltarea ulterioară a firmei. Cel mai tânăr dintre fraţi, Adolf, a fondat marca adidas, numind-o după el însuşi. Bătrânul Rudolf i-a călcat pe urme - şi-a înfiinţat şi el propria firmă şi şi-a luat numele de la iniţialele sale - şi astfel a fost creată Ruda. Marca şi-a schimbat rapid numele în Puma, iar în anul 1979 a fost creat logo-ul caracteristic care este actual şi astăzi. Brandul s-a dezvoltat în două moduri: pe de o parte, s-a concentrat pe dezvoltarea încălţămintei profesionale, a vrut ca cei mai cunoscuţi atleţi, echipele naţionale şi cluburile de fotbal să poarte modele decorate cu logo-ul Puma. Pe de altă parte, compania a mizat pe numeroasele colaborări cu vedete şi case de modă, creând linii de încălţăminte de design.

Încălţăminte marca Puma - ideală pentru orice persoană!

Unul dintre cele mai populare produse marca Puma îl reprezintă sneakers pentru femei, bărbaţi şi copii. Nu ne surprinde deloc acest lucru - în acest fel, marca face trimitere la începuturile sale sportive. Ce modele te aşteaptă la 50 style? Printre articolele de damă găseşti sneakers Puma Jada, Karmen sau Carina. Pantofii sport marca Puma pentru femei ies în evidenţă prin designul mereu de actualitate care se asortează perfect cu ţinutele în stil casual sau urban. De asemenea, îi poţi purta cu rochii! Dacă iarna nu vrei să renunţi la încălţămintea ta preferată, atunci mizează pe sneakers Puma dama - modelele Skye Demi sau Karmen Mid sunt ideale în condiţii meteorologice nefavorabile. Şi bărbaţii au de unde alege! Fanii sneakerşilor clasici pot opta pentru pantofii sport Puma St Runner care se disting prin designul atemporal şi combinaţia de culori universale. Persoanele cărora le plac soluţiile moderne vor aprecia încălţămintea Puma Enzo cu liniile vii şi caracterul sportiv. Marca nu-şi uită rădăcinile, oferind şi multe modele pentru alergare. Este suficient să te uiţi la sneakers Junior Wired Run pentru a vedea că designul deosebit poate merge mână în mână cu atenţia sporită la fiecare detaliu.

 

Nu numai sneakers! Descoperă îmbrăcămintea şi încălţămintea marca Puma 

Deşi pantofii sport se bucură de cea mai mare popularitate, marca creează, de asemenea, îmbrăcăminte şi accesorii de calitate înaltă. Brandul îţi pune la dispoziţie numeroasele modele pentru bărbaţi, femei şi copii, astfel încât toată lumea - indiferent de vârstă şi sex - poate aprecia confortul la purtare şi aspectul deosebit. La 50 style te aşteaptă o gamă largă de articole vestimentare basic, precum tricouri, pantaloni de trening şi colanţi, care stau la baza oricărei garderobe. Ţinutele de zi cu zi, mai ales în zilele mai reci, trebuie să fie completate de produsele potrivite. De aceea, bluzele şi jachetele marca Puma reprezintă o alegere perfectă! La 50 style găseşti atât modelele în culori închise, cât şi cele în nuanţe pastelate sau multicolore. Creează-ţi outfit-ul streetwear cu accesoriile practice - mizează pe rucsacul urban, borseta sport sau şapca decorată cu logo-ul Puma.

Dacă te întrebi unde poţi găsi produse marca Puma la preţuri atrăgătoare, atunci intră pe https://50style.ro/ şi completează-ţi garderoba cu pantofii sport, hainele şi accesoriile de care ai nevoie!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO