Info

(P) Liziera de Lac, premiată de Forbes şi Imobiliare.ro, a terminat faza I de construcţie

Autor: Publicitate

28.06.2023, 14:37 412

Nu mai este niciun secret că Bucureştiul devine din ce în ce mai aglomerat şi că ideea de a locui într-un loc mai relaxant şi mai aproape de natură a devenit un criteriu care face diferenţa pentru cei care sunt în căutarea unui loc care poate fi numit cu adevărat „acasă”.

De aceea, Liebrecht & wooD, dezvoltator european cu peste 50 de proiecte în Belgia, Polonia şi România a construit o comunitate sustenabilă de case, în care farmecul naturii se întâlneşte cu toate facilităţile oferite de oraş: Liziera de Lac.

Proiectul Liziera de Lac este premiat cu două titluri acordate de revista Forbes şi Imobiliare.ro.

Vilele dinLiziera de Lac sunt înconjurate de natură şi se află la doar 15 minute de staţia de metrou Angel Saligny, Fashion House şi IKEA Pallady sau Pădurea Cernica

Situată în zona de est a Bucureştiului, Liziera de Lac oferă o alternativă excelentă la agitaţia oraşului fără însă să-i lipsească ceva din confortul acestuia.

Situată în zona de est a Bucureştiului, Liziera de Lac oferă o alternativă excelentă la agitaţia oraşului fără însă să-i lipsească ceva din confortul acestuia.

Conectată cu A2 printr-un drum de acces de 5 km modernizat, Liziera de Lac oferă rezidenţilor săi un mod comod şi facil de a fi conectaţi cu toate facilităţile oferite de această zonă care este în plină dezvoltare şi care este din ce în ce mai căutată de cei care doresc să locuiască într-un loc ferit de aglomeraţie, dar care să fie în proximitatea Bucureştiului: staţia de metrou Angel Saligny, Ikea şi Fashion House Pallady şi chiar Pădurea Cernica sunt la doar 15 minute de mers cu maşina.

Mai mult, faza I de construcţie a complexului Liziera de Lac este finalizată. Aceasta cuprinde 94 de case cu grădină şi curte proprie, grădiniţă, spaţii de co-working, spaţii comerciale şi de petrecere a timpului liber, piscină şi terenuri sportive. Este situată într-o zonă înconjurată de natură, perfectă pentru cei care îşi doresc o casă lângă Bucureşti.

GALERIE FOTO

Liziera de Lac, liantul dintre prospeţimea naturii şi facilităţile urbane avangardiste, Smart City şi spaţii comerciale, transport în complex şi grădiniţă proprie

Liziera de Lac este mai mult decât un „alt proiect rezidenţial”: pe parcursul a 10 ani, conceptul Liziera de Lac se va transforma într-o comunitate sustenabilă ce va ajunge la peste 13.000 de locuitori, un mic orăşel care se va bucura pădure, lac şi toate facilităţile moderne pentru o viaţă de calitate.

Casele din Liziera de Lac sunt construite pentru a îndeplini toate gusturile şi cerinţele şi beneficiază de optimizarea spaţiului de locuit şi de lumină naturală. Puteţi alege din 7 tipuri de case, cu diverse compartimentări şi suprafeţe construite între 107.42 mp şi 169.86 mp, toate beneficiind de grădină proprie ce variază între 86 mp şi 189 mp. În ceea ce priveşte arhitectura.

Cele 94 de case Liziera de Lac care sunt deja finalizate şi care îşi aşteaptă locatarii. Rezidenţii vor avea acces la o aplicaţie smart city dedicată, o premieră de altfel pe piaţa din România: cei care vor locui aici pot printr-un singur click să vadă orarul mijloacelor de transport în cadrul complexului în timp real, să ofere acces vizitatorilor în complex sau să rezerve terenurile de sport.

Printre cele mai importante facilăţi oferite de Liziera de Lac se numără:

  • Complexul Liziera de Lac este situat la 15 minute distanţă de Metroul Anghel Saligny
    Asigurăm transport privat care face legătura între Liziera de Lac şi Metroul Anghel Saligny
    Spaţiu comercial pentru cumpărături zilnice
  • Community hub: spaţii de co-working şi întâlniri, cafenea şi restaurant
  • Grădiniţă pentru a-i lăsa pe cei mici în siguranţă: aceasta are spaţii comune pentru diferite activităţi, spaţiu exterior în care cei mici să se poată mişca în voie
  • Parcări individuale pentru proprietari
  • Parcări comune pentru vizitatori
  • Piscină cu vestiare şi duşuri
  • Terenuri de basket, tenis şi spaţii dedicate activităţilor sportive, accesibile oricând
  • Loc de joacă pentru copii
  • Staţii de încărcare pentru autoturismele electrice
  • Pază permanentă şi supraveghere video pe spaţiile comune

Dincolo de facilităţile specifice unui oraş propriu-zis, Liziera de Lac va avea şi propria sursă de energie verde prin cele 12,5 hectare pe care se va dezvolta un parc de panouri fotovoltaice, este prevăzută cu un sistem dual de colectare a apelor uzate, staţii proprii de tratare a apei potabile şi uzate.

Planuri de viitor în Liziera de Lac

Conceptul Liziera de Lac îmbină cu succes o viaţă liniştită alături de familie, în apropiere de Bucureşti, într-un într-un cadru în care natura domină (52% din complex sunt spaţii verzi), cu toate facilităţile oferite de conceptul de „trai la oraş”.

Lacul Tătaru şi cele 13 hectare de pădure transformate în parc natural sunt două dintre cele mai importante atuu-uri ale acestei comunităţi, rezidenţii care aleg să locuiască aici putând beneficia de aer curat, spaţii verzi şi promenadă în jurul lacului. Ba chiar mai mult, Liebrecht & wooD are în plan lucrări de amenajare şi conservare a lacului Tătaru şi a pădurii din apropiere.

Aşadar, dacă vrei să te bucuri de o comunitate sustenabilă înconjurată de natură şi care să aibă toate facilităţile unui trai în Bucureşti, te invităm să descoperi ce tip de Cuib din Liziera de Lac ţi se potriveşte.

Te aşteptăm pentru a-ţi oferi mai multe detalii la oferte.lizieradelac.ro.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO