Info

(P) Last call pentru bursele de studiu de 115.000 euro oferite la programul WU Executive MBA Bucharest

(P) Last call pentru bursele de studiu de 115.000 euro...

Autor: Publicitate

16.05.2023, 11:38 132

WU Executive MBA Bucharest, cel mai important program de Executive MBA din Europa Centrală şi de Est, se apropie de finalul campaniei de burse în valoare totală de 115.000 euro, oferite în parteneriat cu Ziarul Financiar. Managerii şi antreprenorii îşi pot depune aplicaţiile online până la data de 5 iunie 2023 pentru a beneficia de una dintre cele 7 burse de studiu puse la dispoziţie.

În contextul crizei economice şi geopolitice actuale, cererea pentru programele de Executive MBA este în creştere. Executivii cu experienţă se confruntă cu provocări tot mai complexe şi imprevizibile la job, ceea ce îi determină să revină pe băncile şcolii pentru a-şi actualiza cunoştinţele de business şi a-şi dezvolta competenţele.

Programul organizat de WU Executive Academy la Bucureşti a devenit o opţiune preferată pentru managerii români care vor să îşi îmbunătăţească performanţele, să-şi securizeze joburile sau să îşi extindă orizonturile profesionale pe piaţa internaţională. Anul trecut, programul a înregistrat un număr record de participanţi (39 de manageri şi antreprenori). Pentru prima dată în cei 16 ani de activitate pe piaţa locală, numărul de cereri a depăşit numărul de locuri disponibile. Comunitatea de alumni a Executive MBA Bucharest cuprinde în prezent peste 450 de absolvenţi.

Campania de burse desfăşurată în parteneriat cu Ziarul Financiar reprezintă o tradiţie şi un angajament de a sprijini managerii talentaţi şi ambiţioşi să participe la un program de educaţie executivă de top, recunoscut pe plan mondial.

WU Executive MBA Bucharest este singurul program de educaţie executivă din România care beneficiază de tripla acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB. De asemenea, acesta se află în top 40 programe EMBA la nivel mondial, cu rezultate care depăşesc programe similare de prestigiu, şi anume: locul 8 în lume şi locul 2 în UE la categoria „Progres în carieră”, locul 10 în lume la categoria „Experienţă internaţională a studenţilor” şi pe locul 11 în lume la categoria „Experienţa medie de muncă a studenţilor”.

Succesul programului se datorează atât reputaţiei profesorilor şi universităţilor la care aceştia predau, precum Carlson School of Management (USA) şi IESE Business School (Spania), cât şi celor trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA, ce oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu manageri din companii diverse, aflate în perioade de tranziţie sau într-o fază de globalizare a business-ului. Structura cursurilor este axată în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate şi tehnica de curs care încurajează interacţiunea între studenţi.

Programul va începe în luna noiembrie şi se adresează managerilor cu o experienţă de minimum cinci ani. Acesta include 14 module, desfăşurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, ceea ce oferă cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională pe durata studiilor.

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi a doua cea mai bună universitate din ţările vorbitoare de limba germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial.

Înscrierile pentru burse se fac prin completarea aplicaţiei online. Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi reprezentanţi ai Ziarului Financiar, iar anunţarea beneficiarilor se va face în data de 26 iunie 2023  pe www.zf.ro şi în ediţia print a Ziarului Financiar.

Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO