Info

(P) Facem cinste de ziua noastra!

(P) Facem cinste de ziua noastra!

Autor: Publicitate

12.10.2023, 11:07 195

bauturaonline.ro, printre primele magazine online de comercializare băuturi din România, a împlinit 11 de ani de existenţă în această lună. Vă mulţumim că ne-aţi fost alături şi vă invităm în continuare să ne vizitaţi gama de produse şi să fiţi şi în viitor alături de noi

Printre primele investiţii în online, bauturaonline.ro şi compania din spatele acesteia, Ado Districonsult au reuşit să rămână sub acelaşi patronaj şi să fie un mijloc de comunicare util între cerere şi ofertă pe piaţa de distribuţie băuturi. Este o performanţă în condiţiile în care foarte puţine din primele firme înfiinţate atunci mai activează pe piaţă, iar durata medie de viaţă a unei firme în România este de maximum zece ani, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Începuturile magazinului, în perioada anilor 2011 - 2012, vin cu un nume de domeniu, o lista de produse, ore de muncă în online, o platformă publică în care comenzile erau primite pe site, dar prelucrate doar telefonic, manual. Împachetarea şi expediţia se făcea personal de către angajaţi, fiecare comandă fiind confirmată prin mesaje text de pe telefoane. La fel şi urmărirea coletelor până la destinaţia finală. Pe măsură ce cererea a crescut, numărul de comenzi a crescut şi el, la pachet cu investiţiile în promovare şi migrare a clienţilor existenţi din zona clasică de CRM intern – în obţinerea unui flux de comenzi – ordonat – din online, cu verificarea efectivă a stocurilor la momentul comenzii.

În anii respectivi, capitalul investit în achiziţie, stocare şi distribuţie (implicit obţinerea unui cash flow real) nu era uşor de obţinut. Una dintre marile provocări ale magazinului era livrarea intactă a sticlelor până la destinatarul final.

Fondatorul Ado Districonsult (compania din spatele bauturaonline.ro) relatează că în perioada celor 11 ani de activitate a reuşit cu succes să acopere solicitările venite din toate judeţele ţării a miilor de clienţi care au trecut pragul site-ului.

În ultimii zece ani au pătruns şi în România branduri cu adevarat mari de retail online, însă bauturaonline.ro a reuşit să rămână în topul firmelor de distribuţie băuturi, adresându-se în cea mai mare parte mediului business, cea mai importantă piaţă din România – deşi în ultimii ani tendinţa a fost de a călca linia fină de demarcaţie între clientul business si cel privat, care comandă cu o oarecare regularitate, de acasă.

Şi deşi o astfel de traversare poate parea incomodă (procedurile, metodele şi abordarea sunt complet diferite) – Ado Districonsult si bauturaonline.ro au reuşit să îmbine atât distribuţia en gross cât şi cea de retail.

Cu ocazia împlinirii a 11 de ani de existenţă, vrem să facem cinste şi pentru fiecare comandă plasată pe site-ul bauturaonline.ro (indiferent de valoare) în perioada 09-31 octombrie 2023, clienţii noştri vor primi o sticlă cu vin din partea noastră.

Vizitează site-ul nostru  aici

Mândria noastră este că am fost şi suntem alături de români în primii paşi făcuţi în online şi continuăm să le fim alături. Pentru această performanţă le mulţumim totodată şi furnizorilor/partenerilor noştri pentru corectitudine, respect şi implicare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO