Info

(P) Eduard Petrescu: Viziunea unui C.E.O care redefineşte viitorul publicităţii indoor

(P) Eduard Petrescu: Viziunea unui C.E.O care...

Autor: Publicitate

14.08.2023, 14:33 359

Când vorbim de viitorul publicităţii, avem în vedere nu doar digitalizarea, ci şi posibilitatea de a ajunge la consumator în locaţii cheie, exact în momentul potrivit. Acesta este precis obiectivul lui Eduard Petrescu, C.E.O Eko Group, care are o ambiţie clară şi determinată: transformarea pieţei publicităţii indoor din România.

Cu o investiţie impresionantă de peste 10 milioane de euro planificată pentru următorii 5 ani, Eduard Petrescu şi Eko Group au în plan să revoluţioneze modul în care privim şi interacţionăm cu publicitatea. Viziunea sa este simplă, dar totodată ambiţioasă: transformarea spaţiilor premium din România în hub-uri de publicitate digitală, care să ofere nu doar vizibilitate, ci şi interactivitate.

 Eduard Petrescu nu se limitează la a investi în tehnologie. El îşi propune să creeze un întreg ecosistem de publicitate digitală indoor, căutând parteneri potriviţi pentru amplasarea totemurilor şi display-urilor digitale în locaţii premium din ţară. Şi cifrele sunt pe măsura viziunii sale: anul 2023 are ca obiectiv încheierea cu peste 200 de locaţii în Bucureşti şi Ilfov. Însă visul nu se opreşte aici. În 2024, numărul acestora este aşteptat să crească la 500 în aceeaşi regiune.

Dar adevărata revoluţie este programată incepand cu anul 2025. Cu o expansiune la nivel naţional şi deschiderea a peste 5000 de locaţii digitale, Eko Group, sub conducerea lui Eduard Petrescu, se doreşte a fi cea mai mare reţea digitală de publicitate indoor din Europa. Această reţea nu va fi doar un instrument de promovare, ci şi un catalizator pentru economia locală, creând oportunităţi pentru afaceri şi branduri să se conecteze direct cu audienţa lor ţintă.

Într-o lume în continuă schimbare, unde atenţia consumatorilor este mai divizată ca oricând, inovaţia este cheia. Eduard Petrescu şi Eko Group nu doar că înţeleg acest lucru, dar şi acţionează în consecinţă. Cu această viziune grandioasă, sunt pe cale să schimbe faţa publicităţii din România şi, implicit, din Europa. Aşa că, atunci când vedeţi un display digital Eko Group într-o locaţie premium, ştiţi că sunteţi martorii unei revoluţii în desfăşurare. 

Invitaţie Deschisă pentru Pionierii Publicităţii Digitale

 Eko Group se extinde şi avem nevoie de parteneri cu viziune. Dacă sunteţi gata să contribuiţi la conturarea viitorului în publicitatea digitală şi să vă înscrieţi într-un proiect care va redefini peisajul industriei, momentul este acum.

Eko Group in cateva randuri

1. Vizibilitate în Presa de Afaceri

Ştim cât de important este să vă poziţionaţi brandul în faţa decidenţilor şi a profesioniştilor din industrie. Prin serviciul Eko Group de promovare în presa de afaceri, asigurăm vizibilitatea brandului dvs. în peste 2700 de ziare online din România. Cu o reţea extinsă şi relaţii solide în media, ne asigurăm că mesajul dvs. este auzit şi văzut de cei care contează.

2. Publicitate pe Steagurile Directionale

Bucureştiul şi Ilfov-ul sunt inimile economice ale României. Cu peste 100.000 de stâlpi disponibili pentru advertising, oferim o prezenţă a companiei tale, marcantă şi inconfundabilă în aceste regiuni. Fie că doriţi să vă promovaţi ultima campanie sau să vă creşteţi notorietatea brandului, steagurile noastre directionale sunt soluţia ideală.

3. Publicitatea pe Totemuri Digitale

În era digitală, publicitatea statică nu mai este suficientă. Totemurile noastre digitale combină tehnologia de vârf cu locaţii strategice în Bucureşti, Ilfov, Mamaia Nord şi Sighişoara. Şi nu ne oprim aici! Până la sfârşitul anului 2023 ne propunem să extindem la 200 de locaţii, asigurându-vă că mesajul companiei dvs. este prezent acolo unde contează cel mai mult.

 4. Închirierea de Totemuri Digitale 4K

Organizaţi un eveniment corporate? Doriţi să impresionaţi şi să oferiţi o experienţă memorabilă participanţilor? Totemurile noastre digitale 4K sunt soluţia perfectă. Cu o claritate impresionantă şi un design elegant, acestea adaugă un touch de profesionalism oricărui eveniment.

Într-o lume în care atenţia consumatorilor este mai fragmentată ca niciodată, este esenţial să vă asiguraţi că mesajul dvs. ajunge la publicul potrivit, în momentul potrivit şi în modul potrivit. Eko Group, cu o experienţă vastă în domeniul publicităţii şi marketingului, este aici pentru a vă ajuta să faceţi exact acest lucru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO