Info

(P) Data Revolt Agency, al 4-lea an consecutiv în topul agenţiilor de publicitate digitală şi marketing

(P) Data Revolt Agency, al 4-lea an consecutiv în topul...

Autor: Publicitate

17.07.2023, 15:44 88

În doar 5 ani de la înfiinţare, Data Revolt îşi securizează pentru al 4-lea an consecutiv un loc în topul agenţiilor de publicitate digitală şi marketing publicat de Forbes Magazine.

Loiali motto-ului “Honest, Reliable, Happy”, Data Revolt şi-a asigurat un loc central în piaţa de publicitate digitală din România, oferind nu doar servicii de top, ci şi devenind un partener de încredere pentru clienţii săi.

Data Revolt: o poveste despre încredere, în digital

În 2018 porneam la drum cu o echipă de 10 specialişti entuziaşti, urmărind viziunea membrilor fondatori, Cosmin Nastasa şi Bogdan Zaharia. Viziunea de a crea una dintre puţinele agenţii de digital marketing din România care să ofere servicii de publicitate digitală bazată pe date, ce includ Performance Marketing, Programmatic, Analytics, SEO, Content Marketing, Marketing automation, e-commerce, martech, UX/UI design ţi consultanţă. 

5 ani mai tarziu, Data Revolt înseamnă o echipă de peste 60 de membri, un portofoliu de peste 80 clienţi din 23 ţări, şi o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de euro. 

De-a lungul acestor ani, ne-am respectat angajamentul de a fi partenerul de care clienţii noştri au nevoie pentru atingerea obiectivelor, pentru o creştere durabilă şi pentru a-şi aduce businessul la următorul nivel folosind puterea datelor. Recunoaşterea calităţii premium a serviciilor noastre a venit sub forma premiilor IAB MIXX Awards la categoria “Most effective use of data”, Search Excellence Awards şi Youtube Awards - oferite de Google. Mai mult decât atât, Data Revolt se poate mândri cu certificarea de Google Marketing Platform şi cu statutul Google Premium Partner, intrând în grupul exclusivist al agenţiilor de marketing recunoscute la nivel global. 

De asemenea, intuind nevoia în creştere a clienţilor noştri pentru servicii şi soluţii online integrate, extinderea Data Revolt pe piaţa românească a venit firesc prin parteneriate cu companii complementare precum Mad About Digital, ThinkDigital, Kochava, Flowpoint, Mixpanel, Segment, Adjust. Ca urmare, am devenit una dintre puţinele agenţii de digital care, pe baza specializării în martech, oferă soluţii de tag management şi analytics avansat.

Ce rezervă viitorul pentru Data Revolt? 

Pentru că succesul este în primul rând despre oameni, Data Revolt îşi propune să îşi extindă echipa actuală prin crearea de programe de mentorat dar şi prin susţinerea creşterii profesionale a actualei echipe.

Pentru clienţii noştri, ne propunem să livrăm în continuare strategii de marketing digital şi consultanţă de business “data driven”, în stilul ce ne-a consacrat. În plus, avem în plan parteneriate şi achiziţii strategice dar pregătim pentru lansare şi noi produse integrate, a căror nevoie se face simţită într-o piaţă aflată în continuă maturizare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO