Info

(P) Cum a ajutat-o EMBA-ul pe Iuliana Cernat, CEO Germina Agribusiness, în dezvoltarea afacerii agricole

(P) Cum a ajutat-o EMBA-ul pe Iuliana Cernat, CEO Germina...

Autor: Publicitate

09.03.2021, 14:00 467

Sectorul agricol românesc s-a confruntat cu situaţii dificile din cauza pandemiei de coronavirus, accentuând şi mai mult nevoia de reformare a domeniului. Modernizarea sistemului agricol rămâne în continuare esenţială pentru dezvoltarea sa în viitor, iar acest proces necesită viziune şi strategii inovatoare din partea managerilor şi antreprenorilor agricoli.   

Pentru a învăţa cum să atragă inovaţia în sectorul agriculturii şi să dezvolte la un nou nivel compania pe care o conducea, Iuliana Cernat, CEO-ul Germina Agribusiness, a decis să se înscrie la cursuri de educaţie executivă. În 2018 a aplicat la programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy la Bucureşti, fiind câştigătoarea unei burse de studiu oferite de universitatea austriacă împreună cu Ziarul Financiar. Managerul povesteşte cum a contribuit experienţa de EMBA la evoluţia sa profesională: 

„Ambiţia mea a fost să implementez cunoştinţele noi din mediul academic în practica din cadrul companiei pe care o conduc. Am vrut să învăţ tehnici noi pentru strategii de dezvoltare, să îmbunătăţesc managementul echipelor şi să aflu cum pot să atrag inovaţie în mediul de afaceri din România. Programul mi-a depăşit aşteptările oferindu-mi, pe lângă cunoştinţele tehnice foarte importante, o provocare constructivă de a-mi depăşi limitele şi a creşte ca manager, dar şi ca om. Autenticitatea şi pasiunea incredibilă a tuturor profesorilor cu care am intrat în contact m-au inspirat să aflu, să îmi pun sute de întrebări şi să îmi îmbunătăţesc abordarea în toate zonele activităţii profesionale. Secvenţa modulelor, a cursurilor şi a temelor de lucru se construieşte fluid, atât prin lucrul în echipe, cât şi prin teme individuale, în care fiecare cursant poate aprofunda subiectele de interes”, afirmă Iuliana Cernat, absolventă a WU Executive MBA Bucharest, promoţia 2018 - 2020.  

Anul acesta, WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Financiar oferă şapte burse de studiu în valoare totală de 115.000 de euro la programul de Executive MBA, care va începe în luna noiembrie, în Bucureşti. Prezent pe piaţa românească din 2006, WU EMBA Bucharest numără până în prezent peste 400 de absolvenţi şi este singurul program din România care beneficiază de tripla acreditare internaţională - EQUIS, AACSB şi AMBA.

Programul se adresează managerilor şi antreprenorilor cu minim 5 ani de experienţă profesională relevantă. Cursurile se vor desfăşura part-time, pe parcursul a 16 luni, iar studenţii vor lucra cu profesori de la universităţi prestigioase din lume, printre care Universitatea de Economie şi Afaceri din Viena (WU), IE (Spania) şi Carlson School of Management (SUA).      

Înscrierile pentru burse au loc în perioada 1 februarie – 25 mai 2021 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO