Info

(P) Compania românească Routier European Transport şi-a dublat cifra de afaceri în ultimii doi ani, acum oferind transport electric door-to door 100%, ei asigură o conexiune cheie în transportul internaţional în Europa

Autor: Publicitate

06.09.2023, 14:18 1509

Routier European Transport, companie de transport cu capital integral romanesc, este unul din jucătorii mari de pe piaţa de transport-logistică din România, cu o activitate de peste 15 ani şi o cifră de afaceri de peste 50 de milioane Euro, realizată în 2022.  Compania are deschise filiale în Europa (Germania, Italia, Olanda) oferind servicii personalizate de transport rutier, intermodal şi servicii logistice la cele mai înalte standarde de performanţă.

Utilizând locomotive electrice, compania de transport Routier poate susţine un transport electric door to door, folosind transport feroviar cu emisii zero şi completând segmentele rutiere de la începutul şi finalul unei curse cu vehicule electrice.

Amplasate strategic, hub-urile şi conexiunile companiei de transport Routier garantează transportul multimodal în Europa, fiind un pionier al utilizării transportului intermodal în operaţiunile sale.  

„Stâlpii pe care se aşază fundaţia companiei sunt digitalizarea, transportul multimodal, soluţiile care permit eliminarea timpilor de aşteptare, expansiunea la nivel internaţional şi organizarea, care aşază într-un punct central bunăstarea angajatului”

Reţeaua Routier, aflată în creştere rapidă, oferă clienţilor din întreaga lume o modalitate flexibilă, eficientă şi durabilă de a transporta mărfurile în Europa. În prezent, compania are în portofoliu 3 conexiuni feroviare între Germania şi România:  Köln – Curtici, Duisburg – Curtici, Stuttgart – Oradea.

O noutate este ruta triunghiulară Curtici (RO) > Verona (IT) > Duisburg (DE) > Curtici (RO), care a debutat în luna martie cu o cursă pe săptămână (20 de trailere/săptămână/direcţie). Din aprilie se desfăşoară câte 2 curse pe săptămână (40 de trailere/săptămână/direcţie), iar din iunie se va ajunge la 3 curse pe săptămână (60 de trailere/săptămână/direcţie)

Transportul combinat rutier/feroviar este soluţia ideală pentru cei care trebuie să transporte cantităţi mari de mărfuri pe distanţe lungi. Reţeaua logistică Routier are acces strategic în Europa, oferind garanţia vizibilităţii în timp real şi coordonarea echipelor multi-lingvistice pentru operaţiuni complexe de transport transfrontalier, prin sisteme de planificare complet digitalizate.

---

www.routiertransport.com
Compania de transport cu cea mai mare flotă de semiremorci din România, Routier European Transport, va oferi în acest an clienţilor săi transport internaţional 100% electric. Având 3 huburi logistice în România şi 3 în afara ţării, Olanda, Germania şi Italia, o flotă în mişcare de 1000 de semiremorci devine, în luna iulie a acestui an, prima companie din Europa care face transport door-to-door  100% electric (rutier - feroviar) pe distante lungi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO