Info

(P) Compania britanică de software The Access Group deschide la Timişoara noul Global Operations Center EMEA şi isi propune sa isi dubleze numarul de angajati cu inca 400 de specialişti IT, in 2023.

(P) Compania britanică de software The Access Group...

Autor: Publicitate

22.05.2023, 10:00 1194

The Access Group, este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software pentru organizaţii din Marea Britanie, Irlanda şi regiunea Asia Pacific si se extinde local datorita evoluţiei semnificative a operaţiunilor si a competenţelor ridicate de dezvoltare software şi suport tehnic pe care le ofera Romania. 75.000 de firme beneficiaza in prezent de solutiile de software create de Acces Group si compania isi doreste ca pana in 2025 sa aiba in portofoliu peste 5 milioane de utilizatori ai programelor sale.

Lansarea noului Centru Global de Operatiuni in Romania, la Timisoara, marcheaza o noua faza de extindere globala a grupului, ca urmare a investitiei de 9,2 miliarde de lire facuta de actionarilor Hg si TA Associates de anul trecut.

„The Access Group  îşi va continua dezvoltarea accelerată a operaţiunilor din România pentru a răspunde unei cereri crescute pentru soluţii de dezvoltare şi transformare digitală. Planurile noastre vizează dublarea numărului de profesionişti în domeniul tehnologiei, până la finalul acestui an. România a fost aleasă ca Global Operations Center EMEA, întrucât am dovedit împreună cu unii dintre cei mai talentaţi ingineri software că suntem un punct de referinţă important în inovaţia digitală”, spune Radu Giju, Managing Director The Access Group România.

Cu o expansiune continua in zona APAC planuita pentru anul 2023, lansarea Centrelor Globale de Operatiuni, cum este si cel de la Timisoara, va sustine tranzitia de la o afacere multi-teritoriala la o companie la scara globala.

"Ambitia noastra este sa cream un backbone de Centre Globale de Operatiuni care sa ofere management international dar si o infrastructura regionala care sa faca cresterea grupului mai sustenabila si mai usoara. Centrele vor livra excelenta in ingineria produselor, suport pentru clienti si pentru obtinerea succesului acestora, vanzari, marketing si realizarea unor operatiuni diverse, iar toate astea sunt reprezentarea fizica a ambitiilor, marcii si culturii companiei noastre. In fiecare locatie cream facilitati de talie mondiala pentru staff-ul si clientii nostri. Mai mult, vom cauta sa recrutam cei mai buni specialisti continuand parteneriatele cu universitatile din Romania. Centrele Globale de Operatiuni sunt de asemenea gata sa sustina programele noastre pentru cei aflati la inceput de cariera si sa dezvolte abilitatile acestor tineri. Totodata vor oferi pregatire de specialitate si o progresie clara pentru diferite roluri, parte tehnica, suport, vanzari si managementul oamenilor”, spune Terry Taylor, Access Chief Operating Officer si liderul programului de centre globale de operatiuni

https://www.theaccessgroup.com/en-gb/about/our-global-operations-centres/

Grupul Access si-a inceput calatoria in Romania in 2018, prin achizitia Intelligent Software Systems, care la acea vreme avea aproximativ 100 angajati. Inca de atunci, echipele companiei au dezvoltat solutii inovatoare precum programele Access EarlyPay sau Access Workspace. Compania mai are un birou in Arad, dar si angajati remote in intreaga tara.

„România a fost aleasă ca Global Operations Center EMEA, întrucât am dovedit împreună cu unii dintre cei mai talentaţi ingineri software că suntem un punct de referinţă important în inovaţia digitală. Considerăm că locaţia şi facilităţile oferite de clădirea UBC 0 ne oferă cel mai bun mediu pentru a atinge toate obiectivele în următoarele etape de dezvoltare ale Access Global Operation Center România. Am reusit sa cream un brand puternic aici, iar cu aceste noi facilitati vrem sa crestem si mai mult numarul echipelor si sa devenim un angajator preferat in Romania", spune Radu Giju-Managing Director The Access Group Romania.

"The Access Group a crescut substantial in ultimii ani si a creat o cultura organizationala in care angajatilor nostri le place sa lucreze. Deschizand acest birou nou, la Timisoara, incercam sa pastram acest elan inovator  si vrem sa le da echipelor noastre un loc de munca de care sa fie cu adevarat mandri. Stim ca acest birou de ultima generatie ii inspira pe oamenii nostri sa se straduiasca sa atinga excelenta astfel incat aceasta sa se reflecte in solutiile inovatoare si de calitate ridicata pe care tintim sa le oferim miilor de clienti ai nostri din intreaga lume. Vom lucra, de asemenea, alaturi de Fundatia noastra in fiecarte dintre noile locatii pentru a sustine proiectele comunitatii locale si ne dorim sa oferim sprijin financiar organizatiilor caritabile care inseamna mult pentru angajatii nostri”, spune Chris Bayne, CEO The Access Group

Compania se implica activ in viata comunitatii din Timisoara prin donatii de peste 10.000E£ facute de angajatii sai, si prin Fundatia Access Group care a donat 15.000£ pentru achizitionarea unui videobronhoscop destinat Spitalului Bega.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.theaccessgroup.com

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO