Info

(P) Biofarm marchează centenarul prin campania aniversară. ,,De 100 de ani investim în viitor”

(P) Biofarm marchează centenarul prin campania...

Autor: Publicitate

14.04.2021, 08:00 256

Producătorul român de medicamente şi suplimente alimentare Biofarm sărbătoreşte anul acesta centenarul şi marchează evenimentul printr-o campanie aniversară cu mesajul ,,De 100 de ani investim în viitor”.

Biofarm şi-a concentrat de la bun început acţiunile pe dezvoltarea de produse la cele mai înalte standarde, în acord cu nevoile consumatorilor. Expertiza companiei şi calitatea produselor sunt recunoscute şi astăzi. De altfel, în portofoliul Biofarm se regăsesc şi acum produse care au trecut cu brio testul timpului, aşa cum sunt Carmol, pe piaţă încă din 1928, Triferment şi Anghirol, două dintre mai cunoscute branduri, lansate în 1959, Cavit, esenţial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, apărut în 1964, sau Colebil, expertul problemelor biliare care este şi astăzi lider de piaţă, la peste 50 de ani de la lansare.

În calitate de producător de top în industria farmaceutică, Biofarm se concentrează pe a fi mereu în pas cu cerinţele unei pieţe extrem de competitive, inclusiv la nivel de imagine de brand. Astfel, în pregătirea aniversării, în 2019, compania si-a revitalizat identitatea vizuală care transpune într-o abordare modernă valorile brandului (responsabilitatea, performanta, inovaţia, grija pentru oameni şi pasiunea pentru identificarea celor mai bune soluţii pentru sănătatea acestora).

Astăzi, Biofarm continuă să demonstreze că este o companie vizionară care îşi lasă amprenta în felul în care face business, felul în care relaţionează cu angajaţii, felul în care oamenii se fac bine, felul în care se scrie istoria farmaceutică din România. Campania aniversară ,,De 100 de ani investim în viitor” vine să reitereze misiunea Biofarm de a acţiona mereu spre binele oamenilor şi subliniază spiritul inovator care ghidează activitatea producătorului pentru a împlini nevoile consumatorului şi a fi în pas cu cerinţele unei pieţe farmaceutice exigente.

În prezent, portofoliul Biofarm acoperă cele mai importante arii terapeutice din divizia Consumer Healthcare (digestiv & metabolic, respirator & ORL, cardiovascular & circulator, sistem nervos, multivitamine), cu peste 20 de branduri reprezentative şi este în continuă dezvoltare şi perfecţionare.

După 100 de ani, inovaţia râmâne motorul care susţine evoluţia Biofarm şi principalul pilon de  dezvoltare pentru companie. În această direcţie, în 2021  producătorul a dat startul producţiei de suplimente alimentare în noua unitate de producţie situată tot în Bucureşti, aceasta fiind dotată cu echipamente şi instalaţii de ultimă generaţie care contribuie la creşterea producţiei şi expansiunea pe noi pieţe.

„De 100 de ani ne păstrăm promisiunea de a pune starea de bine şi sănătatea oamenilor pe primul plan şi de a investi în cele mai bune soluţii pentru consumatori. Campania aniversară vine astfel, nu doar cu ganduri nostalgice, ci cu ambiţii şi noi obiective prin care ne poziţionăm în continuare ca un partener de încredere pentru consumatori şi un jucător puternic pe piaţa pharma. Trecutul este doar un liant care ne pregăteşte pentru o nouă etapă în istoria Biofarm.”, a declarat Cătălin Vicol, Director General Biofarm.

Sub umbrela campaniei aniversare ,,De 100 de ani investim în viitor”, Biofarm va demara o serie de acţiuni, externe şi interne, pe tot parcursul anului pentru a sărbători alături de clienţi şi parteneri centenarul companiei.

Despre Biofarm

Biofarm® este unul dintre primii producători români de medicamente şi suplimente alimentare. De 100 de ani Biofarm® este alături de specialiştii din Romania în cursa pentru descoperirea celor mai bune soluţii pentru menţinerea sănătăţii oamenilor.

În prezent, Biofarm® este unul dintre primii 10 producători existenţi pe piaţa farmaceutică din Romania, o piaţă dinamică şi foarte competitivă. Biofarm® are un portofoliu competitiv de peste 200 de produse care acoperă 60 de arii terapeutice şi investeşte în mod continuu în campanii media, comerciale şi de marketing pentru promovarea propriilor produse.

BIOFARM - Binele de a trai mai BINEBiofarm - Home FacebookBiofarm - YouTubeBIOFARM LinkedIn

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO