Info

(P) Anunţ de vanzare actiuni ELECTROMONTAJ CARPATI SA

(P) Anunţ de vanzare actiuni ELECTROMONTAJ CARPATI SA

Autor: Publicitate

16.02.2023, 14:46 549

La cererea executorului judecatoresc Coşoreanu Iulian Ilie din cadrul Coşoreanu & Asociaţii se vinde prin intermediul B.V.B. un numar de 230,216 acţiuni deţinute de către debitorul ROMELECTRO INVESTMENT DEVELOPMENT SRL, CUI 30946001, cu sediul în Municipiul Bucureşti, Bulevardul Lacul Tei nr. 1-3, Camera 414 B, Etaj 4, Sector 2  la ELECTROMONTAJ CARPATI SA, Număr de ordine în Registrul Comerţului: J32/268/1991, Cod unic de înregistrare: 790600, cu sediul în Municipiul Sibiu, Str. LECTOR, Nr. 12, Judeţ Sibiu. Pachetul de 230,216 actiuni reprezinta 70,0607%, din capitalul social al ELECTROMONTAJ CARPATI SA.       

         Vânzarea pachetului de acţiuni se va efectua prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti, prin metoda vanzare speciala la ordin.

Persoanele interesate pot studia regulamentul B.V.B. privind Procedura privind derularea prin intermediul B.V.B. a vanzarii de valori mobiliare prin metoda vanzare speciala la ordin.

Societatea Electromontaj Carpaţi S.A. are o experienţă de 70 de ani în domeniul energiei electrice. Domeniul de activitate cuprinde execuţia lucrărilor de construcţie-montaj a  liniilor electrice aeriene şi subterane, staţiilor de transformare şi conexiune. Societatea este unul din constructorii importanţi ai Sistemului Energetic Naţional al României, având realizate lucrări de construcţii şi reparaţii capitale a peste 10.000 km de linii electrice aeriene, 2600 posturi de transformare şi puncte de alimentare, peste 2500 km de fibră optică pe LEA 110-400 kV şi retehnologizarea celor mai importante staţii de transformare şi conexiuni din România.

Coşoreanu & Asociaţii este o Societate Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti care are o vasat experienţă de peste 20 ani in domeniul executarii silite si care este ghidată constant de motto-ul “Dreptul de a reintra in drepturi”.

Echipa Coşoreanu & Asociaţii este formată din trei executori judecătoreşti: Iulian Coşoreanu, Mirela Maciuca şi Cătălin Ştefan. Alături le sunt 20 angajaţi, licentiaţi în ştiinţe juridice şi un Cabinet de Avocatură colaborator permanent.

Mai multe detalii despre serviciile Coşoreanu & Asociaţii puteti gasi accesand www.executaresilita.ro.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO