Info

(P) Aircash, liderul fintech european, îşi extinde activitatea pe piaţa din România

Autor: Publicitate

28.06.2023, 09:00 4457

Aircash este o aplicaţie mobilă user-friendly care oferă servicii de transfer de bani rapide şi sigure, operaţiuni de depunere şi retragere de fonduri, precum şi o gamă largă de funcţii suplimentare care îmbunătăţesc experienţa utilizatorilor.

Pe baza parteneriatului global cu Mastercard, Aircash emite carduri preplătite care sunt conectate la portofelul Aircash din aplicaţie şi pot fi utilizate în peste 30 de milioane de locaţii din lume pentru plăţi la POS, online şi retrageri de numerar de la bancomate. Cu Aircash ai flexibilitatea de a conecta şi activa imediat până la 5 carduri, fără a fi nevoie de documente sau cont bancar.

Cardul Aircash Mastercard este disponibil în 100.000 de puncte de vânzare din Europa, inclusiv pe platforme precum Amazon sau Glovo România şi, în curând, în toate locaţiile Inmedio din ţară.

Cardul preplătit Aircash Mastercard este ideal pentru călătorii şi cumpărături online, oferind protecţie împotriva furtului de date şi a pierderii de fonduri.

Întregul ecosistem Aircash este acum disponibil şi în România, utilizatorii putând experimenta din plin funcţiile şi confortul oferite de utilizarea aplicaţiei Aircash.

Aircash stabileşte parteneriate puternice cu companii şi instituţii locale şi internaţionale în toate pieţele în care operează. În România, Aircash a încheiat un parteneriat cu Glovo pentru a oferi o oportunitate şi o experienţă incitantă clienţilor săi. Comandând cardul preplătit Aircash Mastercard prin Glovo Express, clienţii primesc la activare un voucher în valoare de 50 RON pentru cumpărături prin aplicaţia Glovo. Această promoţie exclusivă permite clienţilor să economisească bani şi să se bucure de beneficii şi avantaje suplimentare. Promoţia se desfăşoară până pe 6 iulie iar voucherele pot fi folosite până pe 31 iulie, oferind clienţilor o fereastră de două săptămâni pentru a profita de această oportunitate specială.

Aircash oferă utilizatorilor săi beneficii fantastice, inclusiv asistenţă în limba română. Clienţii se pot bucura de confortul achiziţionării diverselor servicii, cum ar fi vouchere pentru încărcare cartele telefonice, servicii de parcare, transport public, plata facturilor de utilităţi, transferuri de bani către/din străinătate şi schimb valutar în toate ţările în care Aircash operează. De exemplu, în România, la achiziţionarea prin aplicaţia Aircash a voucherelor pentru încărcarea cartelelor Telekom utilizatorii primesc instantaneu în portofelul Aircash un cash back de 50%. Gama de servicii disponibile în aplicaţie pentru utilizatorii români se extinde permanent.

Despre Aircash

Aircash este o instituţie emitentă de monedă electronică, autorizată de Autoritatea Bancară Europeană şi de Autoritatea de reglementare a sectorului financiar din Elveţia. Aircash operează în mai multe ţări europene, respectiv România, Germania, Austria, Spania, Grecia, Cipru, Slovenia şi Croaţia, cu planuri de extindere continuă în UE, inclusiv în Italia şi Franţa, compania având birouri în New York, Londra, Zagreb şi Zurich. Aircash a câştigat aprecierea organizaţiilor renumite precum Financial Times, Deloitte şi Ernst & Young, fiind recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creştere din Europa.

Cu o reţea de peste 100.000 de puncte de vânzare şi peste 600.000 de utilizatori în întreaga Europă, Aircash oferă servicii financiare de încredere.

Pentru mai multe informaţii despre Aircash vizitaţi site-ul nostru oficial www.aircash.eu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO