Info

Explorând noi orizonturi în topografie şi scanare laser 3D. Inovaţie şi performanţă

ADVERTORIAL

Explorând noi orizonturi în topografie şi scanare...

Autor: Publicitate

22.12.2023, 09:00 228

Finalul anului 2023 a venit la pachet cu începuturi noi pentru Total Survey şi Eurosurvey, firme specializate în măsurători topografice, scanare laser 3D, inclusiv modelare 3D, relevee 2D, DTM, Scan-to-BIM şi multe altele.

Cele două firme au pus bazele unui parteneriat important, concretizat sub numele Xplorate Group, rezultatul fuzionării celor două firme de renume din domeniul măsurătorilor topografice.

“O invitaţie deschisă către o lume a explorării, inovaţiei şi descoperirii, emblema companiei, marcată de semnul „X”, simbolizează convergenţa expertizei, autenticitatea şi o căutare continuă a excelenţei. Pe măsură ce Xplorate continuă să inoveze în segmentul topografiei, îşi menţine angajamentul de a întări promisiunea de a explora şi analiza orice spaţiu, clădire sau obiect cu profesionalism şi precizie.” afirmă echipa Xplorate.

Fuziunea dintre Total Survey şi Eurosurvey nu este o întâmplare, ci mai degrabă o mişcare firească, având în vedere faptul că Daniel Ungureanu şi Adrian Trifan sunt cei care, timp de 17, respectiv 18 ani, au devenit numele de referinţă atunci când vine vorba despre măsurători topografice.

Povestea Xplorate Group nu a început însă oricum, ci într-un cadru de poveste, la Palatul Noblesse, gazda alianţei, oficializată alături de un număr impresionant de profesionişti din domeniu.

Xplorate-Noblesse-440-758x505.jpg

 

Echipa Xplorate este formată din ingineri specializaţi în măsurători topografice, geodezie, fotogrammetrie, scanare laser 3D, măsurători pentru UCC (urmărirea în timp a construcţiilor), asistenţă topografică în şantier, relevee BOMA, cu acoperire naţională şi internaţională. Prin această gamă extinsă de servicii se obţin informaţii de o acurateţe semnificativă – un pas vital în dezvoltarea proiectelor de construcţie.

Aşadar, Xplorate aduce în domeniul construcţiilor un nou standard de excelenţă: “Numele nostru este mai mult decât un nume, este o promisiune ca vom fi mereu aproape, sprijinind clienţii şi colaboratorii la fiecare pas”.

 

Xplorate.jpeg

 
  1. Fuziunea dintre Eurosurvey şi Total Survey crează noi aşteptări. Care sunt premisele Xplorate pentru 2024?

Viziunea comună a celor două companii au condus către apariţia Xplorate Group, iar printre obiectivele anului 2024 se află: întărirea colectivului (şi asta o spunem gândindu-ne la o atenţie către cultura organizaţională), îmbunătăţirea permanentă a fluxurilor de lucru pentru a spori rapiditatea şi acurateţea serviciilor adresate clienţilor noştri, consolidarea relaţiilor de business actuale, extinderea portofoliului de clienţi în Europa şi intensificarea procesului de digitalizare a Xplorate Group.

  1. Mulţi dintre partenerii de business se gândesc de două ori înainte de a “semna” actul final. Ce anume a întărit convingerea conform căreia Xplorate va funcţiona, ba mai mult, va deveni una dintre cele mai importante companii de profil.

Prietenia din timpul facultăţii, continuată de anii de parteneriat între cei doi owners, întărită de viziunea şi valorile comune ale celor două companii au stat la baza deciziei de a semna actul final. De-a lungul celor 18 ani de existenţă, cele două companii s-au dovedit a fi jucători importanţi pe piaţa de profil, cu atât mai mult, sperăm ca fuziunea să întărească încrederea partenerilor noştri, în calitatea şi promptitudinea serviciilor oferite.

  1. Deoarece nimic din ce este durabil nu este construit uşor, care au fost momentele cheie în parcursul Xplorate?

John Maxwell spune că tot ceea ce este bun, frumos şi valoros, este la “deal”; pornind de la această idee, Xplorate Group înseamnă responsabilizare şi disponibilitate către găsirea celor mai bune soluţii.

Punctele cheie în parcursul Xplorate Group au fost reprezentate de colaborările si parteneriatele strategice, componenta de inovaţie în dezvoltare, cât şi extinderea serviciilor pe plan internaţional.

Valorile fundamentale ale Xplorate Group se axează pe construirea relaţiilor bazate pe încredere şi transparenţă, precum şi pe expertiza profesională sau experienţa vastă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO