Info

Compania românească MIT Clima, alături de partenerii săi, oferă soluţii de climatizare eficiente încă din anul 2010!

ADVERTORIAL

Compania românească MIT Clima, alături de partenerii...

Autor: Publicitate

15.04.2024, 07:00 182

MIT Clima, unul dintre liderii pieţei locale pentru soluţii de climatizare, propune şi implementează soluţii eficiente HVAC, bazându-se pe sustenabilitate şi pe tehnologii avansate de încălzire, răcire şi climatizare, pentru beneficii de cea mai înaltă calitate, calitate-preţ foarte avantajos.

Compania românească, în calitate de importator şi distribuitor, are un portofoliu de furnizori în expansiune şi o variată gamă de produse, oferind astfel cele mai eficiente şi productive soluţii HVAC pentru toate tipurile de nevoi: rezidenţial, comercial şi VRF, proiecte speciale din sectorul  IT,  producţie industrială şi chiar pentru centre wellness.

Producători de renume mondial, precum Mitsubishi Electric, Hisense HVAC,Climaveneta, Stulz, Evapco, HiDew, ACS  Clima, Airwell, AirControl si LMF Clima, se numără printre partenerii cu care MIT Clima a dezvoltat de-a lungul anilor parteneriate durabile, unele chiar de exclusivitate, astfel reuşind să vină astăzi cu soluţii de climatizare complexe, personalizate, dezvoltate de echipele sale, soluţii ce răspund şi celor mai exigente cerinţe de calitate, eficienţă energetică, capacităţi, bugete şi termene de implementare.

La începutul lunii Aprilie, MIT Clima a organizat la Bucuresti evenimentul HVAC CONVENTION 2024 unde a prezentat cele mai noi realizări, parteneriate, planuri şi proiecte de viitor. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 200 de participanţi, din ţară şi din străinătate, clienţi, distribuitori, proiectanţi, dezvoltatori, consultanţi şi furnizorii externi ai companiei, parteneri alături de care MIT Clima facilitează proiecte de climatizare de top, cu acoperire la nivel naţional.

”În cei paisprezece ani de muncă continuă, <<familia noastră>> a devenit şi mai mare. Prin HVAC Convention, sărbătorim succesul de care ne bucurăm alături de partenerii noştri. Performanţa presupune seriozitate, dedicare şi profesionalism. Suntem recunoscători tuturor partenerilor noştri, pentru aportul pe care îl aducem în dezvoltarea societăţii româneşti. Împreună construim nu doar confortul clienţilor noştri, ci mai ales satisfacţia unor investiţii eficiente energetic, care protejează generaţiile viitoare!”, a declarat Andreas Florea, Director de Vânzări MIT Clima.

Sustenabilitatea şi eficienţa sunt valorile pe care compania îşi desfăşoară activitatea, zi de zi. MIT Clima îşi doreşte să rămână de fiecare dată în avangarda tehnologiei şi a inovaţiei şi să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluţii aplicate de climatizare.  

Despre beneficii multiple oferite prin cele mai noi tehnologii de climatizare, ne explică Bogdan Popescu, Director Tehnic MIT Clima: ,,La nivel naţional, piaţa soluţiilor de climatizare este diversificată, confuză şi poate chiar iluzorie. Pentru clientul final, aşteptările sunt mai mari decât beneficiile. De ce? Promisiunea tehnologiilor avansate devine argument competitiv, într-un segment de preţ aparent economic, iar informarea obiectivă rămâne apanajul celor ce pot să discearnă într-un mediu eminamente tehnic. Pierderile sunt atât ale clientului final, care plăteşte un preţ nerealist, confruntat, în viitor, şi cu probleme de service, dar şi mediul înconjurător, printr-un comportament de produs neprietenos cu mediul înconjurător. Decizia MIT Clima este de a oferi cele mai eficiente tehnologii de climatizare în cel mai bun preţ posibil. HAVA, marcă proprie pentru produsele HVAC, propune soluţii de climatizare pentru toate tipurile de nevoi, din sectoarele rezidenţial, comercial şi VRF, într-un preţ imbatabil. Astfel, ne susţinem angajamentul de a proteja mediul încojurătorul şi confortul clienţilor noştri!”

Soluţiile de încălzire, răcire şi aer condiţionat din portofoliul MIT Clima au fost implementate în proiecte variate, de la segmentul logistic şi industrial, până la retail, HoReCa, rezidenţial, facilităţi sportive, militar, şi nu numai. Printre acestea se numără Stadionul Rapid, Ikea Timişoara şi Pallady, Stejarii Residence, One Verdi, One Cotroceni Parc, Hotel Ibis sau Baza Militară de la Lugoj.

Pentru partenerii MIT Clima, digitalizarea eficientizează timpii de lucru şi circuitul informaţiei. În doar un minut, produsele, preţurile, stocurile şi promoţiile companiei sunt accesibile fiecărui client, de pe oricare dispozitiv, indiferent de loc sau oră. Din punct de vedere logistic, stocurile de produse ale companiei oferă accesibilitate clienţilor, astfel comenzile sunt onorate în timp util, fără eforturi suplimentare.

Eforturile companiei se concentrează în continuare pe digitalizare end-to-end, noi parteneriate strategice şi pe capacităţile de stocare - în ultimul an a investit într-un depozit de 3.000 mp, depăşind cu mult capacitatea depozitului anterior.

MIT Clima continuă să îşi dezvolte şi să îşi extindă abordarea pentru piaţa HVAC din România şi să aducă în portofoliu tehnologii de ultima generaţie!

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO