Info

Cea mai bună motivaţie pentru a slăbi: un gram de aur în schimbul unui kilogram pierdut

Cea mai bună motivaţie pentru a slăbi: un gram de aur...

Autor: Cătălina Butan

27.07.2013, 18:57 537

Autorităţile din Dubai oferă aur celor care slăbesc, într-un program prin care încurajează tinerii să ducă o viaţă mai sănătoasă, scrie BBC.

Pentru fiecare kilogram pierdut, participanţii vor primi un gram de aur, care valorează în prezent 45 de dolari. Există însă o condiţia a programului: cei înscrişi trebuie să slăbească cel puţin două kilograme pentru a primi răsplata.

Primii trei concurenţi care slăbesc cel mai mult vor câştiga prin tragere la sorţi o monedă de aur în valoare de 5,400 de dolari.

Programul „Greutatea ta în aur” a fost anunţat de primarul Dubaiului Hussain Nasser Lootah.

“Ramadanul (a nouă lună a anului lunar musulman, considerată sfântă, în care se posteşte – n.red) este cea mai potrivită perioadă pentru astfel de iniţiative care ne amintesc cât de mari sunt beneficiile reducerii greutăţii şi ne încurajează să luam măsuri pentru a ne schimba stilul de viaţă”, a spus Lootah.

Există o creştere alarmantă în ultima perioadă în statele arabe a numărului de persoane obeze datorită consumului tot mai mare a măncărilor fast-food.

Programul este sponsorizat de compania de bijuterii Dubai Gold and Jewellery Group dar şi de Dubai Multi Commodities Centre (DMCC).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO