Info

AER CURAT în fiecare spital din România. AER fără virusuri, fără bacterii, fără COV, fără mucegaiuri şi fără fungi

ADVERTORIAL

AER CURAT în fiecare spital din România. AER fără...

Autor: Publicitate

31.10.2023, 14:10 299

„Trăim în România şi ne dorim ca în fiecare spital, indiferent de cât de vechi sau de nou este, dacă este din inima Bucureştiului sau dintr-un orăşel de provincie, să existe un mediu sigur cu aer curat, să nu ne mai confruntăm cu îmbolnăviri în spitale, să nu mai mergem cu teamă la spital. Dorim să contribuim la îmbunătăţirea calităţii aerului din mediul spitalicesc, putem face acest lucru, deja facem acest lucru, în peste 20 de spitale din ţară. Avem în portofoliu o gamă de echipamente de sterilizare a aerului ce înglobează tehnologii avansate, inovative (unele din ele fiind patentate de NASA) şi care depăşesc cu mult capabilităţile echipamentelor tradiţionale. Aceste echipamente sunt folosite cu succes în SUA şi Europa şi sunt special create pentru a proteja mediile clinice cu un risc ridicat de agenţi patogeni dăunători din aer, care pot provoca boli. Se implementează rapid şi cu un cost eficient.” Dragoş Ştefan Săracu Managing Partner AXIOMA MEDICAL

Sistemele care purifică aerul în spitale publice şi private din Marea Britanie sunt disponibile şi în România. Toată lumea cunoaşte problematica infecţiilor nosocomiale din spitale. Conform definiţiei, acestea sunt infecţii pe care o persoană le dezvoltă în timpul spitalizării, din cauza unui microorganism sau a unei toxine care există într-o unitate spitalicească. Aceste microorganisme sunt, de multe ori, aeropurtate şi ajung astfel pe orice suprafaţă şi în orice colţ dintr-o încăpere. Nefiind eficient interceptate, ele se pot răspândi, chiar cu ajutorul sistemelor centralizate de ventilaţie, în zone mari din spital.

În mod tradiţional, unele spitale, pentru a-şi asigura un aer curat, au implementat soluţii centralizate de ventilaţie dintre care şi mai puţine au capabilităţi reale de sterilizare a aerului. Însă, majoritatea spitalelor nu dispun de fonduri pentru un sistem centralizat sau, dacă reuşesc să facă rost de aceste fonduri, nu pot să implementeze un astfel de sistem centralizat întrucât se află într-o clasă de risc seismic mare (RS1 sau RS2) şi ar trebui să rezolve mai întâi problema încadrării spitalului într-o clasă de risc corespunzătoare pentru a obţine autorizaţia de construire. Pe lângă nevoia de aer curat, spitalele mai trebuie să asigure şi un management eficient al presiunilor în diverse zone (presiuni pozitive în sălile de operaţie, presiuni negative în saloanele pentru pacienţii cu infecţii etc.)

În România, AXIOMA MEDICAL oferă o gamă largă de soluţii mature, care se folosesc deja în ţări din SUA, Uniunea Europeană sau Marea Britanie pentru a menţine AERUL curat, atât de necesar, în spitale, clinici, cabinete stomatologice şi alte centre medicale pentru a ajuta la stoparea răspândirii bolilor infecţioase.

Mai mult, soluţiile noastre includ şi echipamente care asigură, atunci când este nevoie, pe lângă sterilizarea aerului şi presiuni negative sau pozitive, după caz. AXIOMA MEDICAL propune unităţilor medicale soluţii de sterilizare a aerului cu un consum mic de energie dar cu beneficii mari pentru sănătatea umană şi a mediului. Printr-o abordare nouă de soluţionare a fiecărei probleme, din fiecare unitate medicală, propunând sisteme inovative şi un control precis al procesului, echipa noastră se concentrează personal pe fiecare situaţie în parte, de fiecare dată, găsind soluţii optime prin care să se economisească mai mult şi să se folosească mai puţine resurse pentru ca în final, să putem respira cu toţii AER curat.

Cum se poate achiziţiona un sistem de purificare a aerului.

  • Pur şi simplu, orice reprezentant al unei unităţi medicale ne poate contacta pentru a solicita consultanţă gratuită - vom evalua împreună tipul de spaţiu, vom identifica nevoia şi soluţia potrivită pentru optimizarea calităţii aerului.
  • Apoi, urmează achiziţionarea sistemului, preţurile sunt accesibile, produsele sunt atestate şi garantate.
  • Instruirea personalului şi instalarea echipamentului.
  • Verificarea şi consilierea pe toată perioada garanţiei.

Pentru a începe proiectul dvs. de purificare a aerului, vă rugăm să ne contactaţi: 0773.929.274

Despre AXIOMA MEDICAL

Echipa noastră are peste 20 de ani de experienţă în domeniul medical iar principala arie de acţiune constă în dezvoltarea de soluţii personalizate şi oferirea de tehnologii pentru ca, în special, în spitale, centre medicale şi oriunde este necesar, să existe AER sănătos şi sigur. În acest moment am dezvoltat parteneriate cu companii de profil înalt din domeniul nostru de expertiză, împreună cu care asigurăm soluţii optime pentru purificarea aerului în spitale la nivel naţional, acest număr de parteneriate fiind în creştere. Ne asigurăm permanent că produsele din portofoliul nostru îndeplinesc cerinţele şi prevederile normative aplicabile prin certificări, aprobări, teste, şi nu în ultimul rând studii de caz la cel mai înalt nivel.

Oricine este interesat să afle detalii despre soluţiile pe care le oferim, este rugat să ne contacteze pentru a-i oferi consultanţă gratuită.

Telefon: 0773.929.274

Email: office@axiomamedical.ro

https://axiomamedical.ro/

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO