Info

10 alimente pe care le consumăm în mod greşit

10 alimente pe care le consumăm în mod greşit
16.10.2014, 10:48 912

Indiferent dacă vrem să fim sănătoşi, să slăbim sau să tratăm unele afecţiuni, trebuie să avem mare grijă cum consumăm unele alimente.

Există factori care au un impact asupra nutrienţilor pe care organismul îi acumulează  din alimente. Pregătirea mâncării, metodele de gătit şi copt pot afecta beneficiile fructelor şi legumelor.

Cartofii: În timp ce îţi ,,răsfeţi’’ stomacul cu cartofi albi prajiţi, află că un studiu a descoperit beneficiile cartofului violet, care reduce hipertensiunea şi riscul de cancer.

Mai multe detalii pe one.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO