Eveniment

ZF vă prezintă cine conduce România: Oameni care conduc România şi pe care nimeni nu-i cunoaşte. Azi, Ministerul Muncii

Rubrica „ZF vă prezintă cine conduce România” vine să arate cine sunt şefii din ministere, autorităţi şi din inspectoratele care conduc România

Autor: Ramona Cornea

17.02.2024, 11:00 34449

Simona Bucura – Oprescu a venit pe poziţia de ministru al muncii în iulie 2023, după demisia lui Marius Budăi. Ea este de profesie economist şi are studii postuniversitare la Academia de Poliţie şi Academia Naţională de Informaţii Printre secretarii de stat din Ministerul Muncii se numără un fost jurnalist, un fost poliţist şi un fost director al Casei Judeţene de Pensii din Sălaj.

Simona Bucura-Oprescu a venit pe poziţia de ministru al muncii în guvernul condus Marcel Ciolacu după demisia lui Marius Budăi din iulie 2023, demisie venită pe fondul scandalului azilelor groazei.

Simona Bucura-Oprescu este de profesie economist, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice la Universitatea de Stat din Craiova, după care a urmat cursuri post-universitare la Academia de Poliţie, urmat cursurile unui program de masterat la aceeaşi instituţie, apoi a terminat un curs postuniversitar la Academia Naţională de Informaţii. Deşi este în funcţie din luna iulie a anului trecut, ministrul Simona Bucura-Oprescu nu are CV-ul publicat pe site-ul Ministerului Muncii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO