Eveniment

ZF Live. Voicu Oprean, AROBS, şi Marius Bene, Future WorkForce: Noi venim să eficientizăm activitatea companiilor prin automatizare. Eficientizare nu înseamnă reducerea locurilor de muncă

Voicu Oprean, fondator şi CEO al companiei de tehnologie AROBS: Noi asigurăm prin tot ceea ce facem atât prin AROBS, cât şi prin Future WorkForce, zona de eficienţă, de eficientizare şi de reducere de costuri.

Voicu Oprean, fondator şi CEO al companiei de tehnologie AROBS: Noi asigurăm prin tot ceea ce facem atât prin AROBS, cât şi prin Future WorkForce, zona de eficienţă, de eficientizare şi de reducere de costuri.

Autor: Ramona Cornea

25.10.2023, 16:45 239

Voicu Oprean, AROBS: „Cred că eficientizarea nu trebuie să sperie pe nimeni, în ideea că se pierd locuri de muncă sau ceva, ci este eficientizare prin faptul că organizaţiile reuşesc să facă mai mult cu mai puţin” Marius Bene, Future WorkForce: „Modul în care este implementată tehnologia RPA sau cum sunt construiţi roboţii necesită foarte multă consultanţă şi analiză de business. Toate procesele, înainte să fie automatizate, trebuie să fie optimizate.”

Eficientizarea proceselor de lucru ale unei companii nu presupune reducerea locurilor de muncă, afirmă Voicu Oprean, fondator şi CEO al companiei de tehnologie AROBS, şi Marius Bene, director executiv al Future WorkForce, companie specializată în furnizarea de soluţii complexe de automatizare a proceselor de business.

„Noi asigurăm prin tot ceea ce facem atât prin AROBS, cât şi prin Future WorkForce, zona de eficienţă, de eficientizare şi de reducere de costuri. Cred că eficientizarea nu trebuie să sperie pe nimeni, în ideea că se pierd locuri de muncă sau ceva, ci este eficientizare prin faptul că organizaţiile reuşesc să facă mai mult cu mai puţin”, a spus Voicu Oprean în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Marius Bene a punctat că înainte de automatizarea proceselor de lucru ale unei companii este nevoie de optimizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO