Eveniment

ZF Live. Răzvan Mitu, acţionar la Forte Gaz: Forte Gaz are în plan să ajungă anul acesta la 22 de staţii de alimentare cu GPL şi combustibil în mediul rural

Autor: Alexandra Cepăreanu

31.01.2019, 16:10 1048

Compania specializată în comerţul cu produse petroliere are în prezent 12 staţii de alimentare în diferite localităţi şi o reţea de 35 de staţii în incinta mai multor companii.

Forte Gaz, companie specializată în comerţul cu produse petroliere, are în plan deschiderea a 10 staţii de alimentare noi în 2019, dintre care 4 sunt în curs de autorizare şi aprobare pentru începerea construcţiilor, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Răzvan Mitu, acţionar al Forte Gaz.

„Pentru anul acesta am planificat construirea altor 10 staţii, avem 4 staţii în curs de autorizare şi aşteptăm ca până la finalul anului să obţinem şi restul de autorizaţii pentru a putea construi“, a spus Răzvan Mitu. El a adăugat că primirea de autorizări şi avize necesare pentru demararea construcţiei unei staţii de alimentare poate dura între 6 şi 8 luni pentru zonele cu PUZ (Plan Urbanistic Zonal) şi între un an şi un an jumătate pentru zonele fără PUZ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO