Eveniment

Winmarkt: chiriile aduc un profit mai mare cu 35%

08.11.2004, 00:00 21

Winmarkt, reteaua de magazine detinuta de fondurile de investitii Broadhurst, a inregistrat pe primele noua luni un profit de 2,24 milioane de euro, in crestere  cu 35% fata de nivelul anului anterior, veniturile fiind obtinute in proportie de 80% din activitatea de inchiriere a spatiilor comerciale detinute.
Cifra de afaceri a crescut cu 36,8%, la 3,44 mil. de euro, de la 2,5 mil. de euro  anul trecut.
Compania Winmarkt gestioneaza in prezent circa 100.000 metri patrati de spatii comerciale provenind din 14 foste magazine de tip universal, din 12 orase ale tarii.
La sfarsitul lunii octombrie, firma a deschis un magazin in Buzau, in urma unei investitii de aproximativ 1,3 milioane euro care a presupus modernizarea fostului magazin universal Dacia. Compania a inceput in acest an si amenajarea unui centru comercial si de divertisment, pe amplasamentul magazinului Omnia din Ploiesti, proiect pentru care a alocat aproximativ 10 milioane euro.
In paralel, planurile companiei vizeaza pentru acest an modernizarea si extinderea magazinelor Diana din Tulcea, Somes din Cluj si Petrodava din Piatra Neamt, Winmarkt mizand pe transformarea magazinelor de tip universal in spatii de tip "mall".
Anul trecut, lantul de magazine Winmarkt a obtinut un profit net de 3 milioane euro, la o cifra de afaceri de 3,8 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO