Eveniment

Videoconferinţa Deloitte-ZF, 16 februarie. Harold Chatelus, managing director TRG, fond de private equity regional, vine la videconferinţa Deloitte/ZF şi va vorbi despre piaţa de fuziuni şi achiziţii din România şi din regiune

Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022

Videoconferinţa Deloitte-ZF, 16 februarie. Harold...

Autor: Răzvan Botea

10.02.2022, 10:00 129

Radu Dumitrescu, de la Deloitte România şi Georgiana Singurel de la Reff & Asociaţii vor aduce perspectivele consultanţilor pentru piaţa de fuziuni şi achiziţii în 2022.

Harold Chatelus, managing director al  The Rohatyn Group (TRG), un fond de private equity regional, vine la videconferinţa Deloitte/ZF „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022“ şi va vorbi despre piaţa de fuziuni şi achiziţii din Româ­nia şi din regiune. Fondul pe care îl conduce a fost implicat în tranzacţii cu companii locale precum vânzarea AniMax şi MaxiPet sau preluarea centrelor de radioterapie Amethyst.

De asemenea, în primul panel al evenimentului, Radu Dumitrescu, partener coordonator consultanţă financiară, Deloitte România şi Georgiana Singurel, partener la Reff & Asociaţii, vin cu expertiza lor în ceea ce priveşte piaţa de fuziuni şi achiziţii din România.

Vorbitor de engleză, franceză, italiană şi spaniolă, Harold Chatelus a fost, înainte să se alăture TRG, membru al echipei de investiţii Citi Venture Capital International (CVCI) din 2011. La CVCI, el s-a concentrat pe investiţii în sectoarele farmaceutic şi de retail şi a făcut parte din Consiliul de Administraţie al a trei companii din portofoliu.

Licenţiată în drept, Georgiana Singurel este liderul practicii de fuziuni şi achiziţii din cadrul Reff & Asociaţii Deloitte Legal, speciali­zată în  proiecte de fuziuni şi achiziţii, de reorganizare de grup, tranzacţii comerciale, contracte de asociere, precum şi în domeniul achiziţiilor publice şi concesiunilor. Radu Dumitrescu, cu o experienţă de 20 de ani în analiză financiară, audit, fuziuni şi achiziţii, este partener coordonator al practicii de Consultanţă Financiară de la Deloitte România.

Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează miercuri, 16 februarie, începând cu ora 09:15, evenimentul „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022“.

Dezbaterea, care va fi transmisă live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ale Deloitte România şi Ziarului Financiar, este prima videoconferinţă dedicată domeniului fuziunilor şi achiziţiilor (mergers and acquisitions - M&A) organizată de Deloitte în România, în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Printre speakerii evenimentului se mai numără: un fond de private equity activ pe piaţa locală - Morphosis Capital; unele dintre cele mai active bănci pe zona de finanţare de achiziţii - Banca Transilvania, ING, CEC Bank; ROCA Investments - singura companie de private equity cu capital integral românesc, şi un antreprenor român care s-a extins prin preluarea unei firme străine - International Alexander.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO